Penené pvc dosky

Hlavnou prednosťou penených PVC dosiek : Palfoam. PVC dosky TROVITEX slúžia ako jeden z najdôležitejších materiálov pre výrobu reklamných tabúľ, stojanov a veľkoplošnéj reklamy. Predaj rozsiahleho sortimentu polykarbonátových dosiek , skleníkov a plexiskla za skvelé ceny. PVC dosky sú najčastejšie používané ako podklad pre kašírovanie alebo potlač sieťotlačou, UV tlačou, resp. Farebné PVC dosky sú vhodné na výrobu reklamných pútačov, značiek, výstavných stánkov, modelov a pod.


Sú vhodné na umiestnenie do interiéru.

Spracovávajú sa klasickými . Biela značková penová PVC doska , jednostranne chránená krycou fóliou. UV stabilná pri tlači a vytvrdzovaní. Ich hlavnou výhodou je nízka hmotnosť a cena, možnosť digitálneho potlače a polepu samolepiacimi fóliami. Voľne penená PVC doska, hladký povrch, farebná. Dosky SIMOPOR-COLOR splnia všetky Vaše priania týkajúce sa farieb.


Penené PVC dosky KÖMATEX NEW sú vhodné na výrobu reklamných pútačov, značiek, výstavných stánkov, modelov a pod. Sú potlačiteľné sieťotlačou a vhodné aj ako podkladové dosky pre samolepiace fólie.

Biele (662) dosky sa vyznačujú . Palram PALFOAM penené PVC doska 600x800x3mm - Stavebný materiál ostatný - modelársky tovar Hobby modelárstvo htmodel modelárska predajňa hobby shop. Pevné, bílé nebo barevné PVC desky jsou vyráběny volnou pěněnou extrudací. Jejich vnitřní struktura je pravidelná a uzavřená a tím je dosaženo tvrdého a hladkého povrchu. Standardní provedení je matné, k dispozici jsou také typy s tvrzeným povrchem, jednostranně i oboustranně lesklé. Prodej rozsáhlého sortimentu polykarbonátových desek, skleníků a plexiskla za skvělé ceny.


PVC platne výrobcu KÖMMERLING sú zárukou najvyššej kvality a variablity. Je jedno, či potrebujete reklamu do interiéru či exteriéru, pre dlhodobé alebo krátkodobé použitie, dodáme Vám tabule, na ktoré sa môžete spoľahnúť vždy a všade. Názov, Trovitex (Röchling). Lehčené ( pěněné ) PVC desky pro výrobu reklamních tabulí, stojanů a velkoplošné reklamy.


Deplast je ekonomická varianta ľahčeného PVC za výbornú cenu! Atypické rozmery a PVC v iných farbách je možno zabezpečiť na objednávku. Fólie PVC – Ideální pro potisk. Dále pak výroba cedulek, obalů, pořadačů, složek a zákaznických karet. Výroba cedulek, obalů, pořadačů, složek a zákaznických karet.


Pěněné PVC , desky – Základní lehký konstrukční materiál vhodný . Dosky sa vyznačujú veľmi dobrou exteriérovou odolnosťou.

Doska sa dá bez problémov spracovávať klasickými metódami ako je rezanie, vŕtanie, frézovanie, vysekávanie, lepenie a zváranie. Vypenené PVC Ľahké, voľne penené dosky z tvrdého PVC , vysoká chemická odolnosť, dobrá tepelná a zvuková izolácia. Voľne vypenované plastová doska ( PVC ) určená pre bežné interiérové i vonkajšie aplikácie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba