Objednat kuriera

Všetky balíky majú rovnaké rozmery. Výška balíka, Dĺžka balíka, Hmotnosť balíka. Ste našim zákazníkom alebo posielate balík jednorázovo?


V tejto sekcii sa dozviete ako poslať balík, zabaliť zásielku a objednať kuriéra. Zásielku môžete podať na pošte alebo u kuriéra na vami zvolenom mieste.

Zásielky budú dodané už v nasledujúci pracovný deň. Pre jednoduchšie zasielanie ponúkame zvýhodnený balík služieb EASY EXPRES:. Objednávky prijímame v pracovné dni od 8. Keď posielate s DHL Express – posielate so špecialistami na medzinárodnú prepravu zásielok a kuriérskych doručovacích služieb! Kontaktujte nás telefonicky. Naša široká ponuka prepravných služieb spolu s nástrojmi na odoslanie a sledovanie Vašich zásielok je Vám šitá na mieru.


Zistite ako môžeme doručiť aj tie vaše zásielky!

Nepotrebujete sa vôbec registrovať – ak nemáte v DHL účet, za zásielku zaplatíte v hotovosti priamo kuriérovi DHL, ktorý k Vám pride zásielku vyzdvihnúť. Začnite šetriť svoj čas a peniaze už dnes! Viac o DHL Online Shipping . Preprava balíkov a expresných zásielok v rámci celého sveta.


ReMax Courier Service má dlhoročné skúsenosti s prepravou balíkov a kuriérskymi zásielkami. V prípade, že do pol hodiny po odoslaní objednávky nedostanete potvrdenie o jej prijatí, prosím zavolajte nám na tel. Objednajte si prepravu balíkov ešte dnes. DPH: , DPH: ,s DPH: Upozornenie: Pri zásielkach, ktorých objemová hmotnosť je väčšia ako skutočná hmotnosť, sa cena za prepravu určí podľa objemovej hmotnosti.


Garancia najnižšej ceny kuriérskej prepravy! LASER- SK Pack do hodín: Klasický a ekonomický druh prepravy. LASER -SK EXP (nasledujúci deň do 12:00): Táto služba . Záväzná objednávka pre vyzdvihnutie kuriérom. Tu si môžete objednať prepravu bez toho, aby ste s nami museli mať uzatvorenú zmluvu. Dopravné sa platí vždy pri prevzatí zásielky vodičom a nie je možné poslať zásielku na dobierku.


Prepravujeme zásielky iba v tvare balíka s max.

Je to jednoduché, stačia kroky. Vypočítajte si cenu prepravy V našej on-line kalkulačke si rýchlo a jednoducho vypočítate cenu za prepravu vašej zásielky. Pošlite objednávku V objednávke vyplňte všetky podstatné údaje ako rozmery zásielky, miesto vyzdvihnutia, adresu doručenia a pod.


Sami si môžete spočítať koľko bude stáť kuriér od Vášho stola, až na stôl adresáta. Prehľadná tabuľka Vám hneď ukáže trasu cesty a vypočíta výslednú cenu doručenia zásielky. Je možné okamžite objednať doručenie zásielky. Doručíme od obálky po paletu, presne podľa Vašich inštrukcií. Využite možnosť objednať kuriéra telefonicky.


Kuriér je poskytovateľom kuriérskych služieb, služieb verejných nosičov a poslov ako aj poštovým podnikom v zmysle Zákona o poštových službách. Zákazníkom sa rozumie fyzická alebo právnická osoba, ktorej Kuriér poskytuje na základe jej objednávky kuriérske (prepravné) služby, t. Celý proces doručovania sa realizuje cez tieto kroky. Registrovanie balíka odosielateľom do systému GLS. Vy uskutočníte objednávku u odosielateľa Vášho balíka, odosielateľ Vám balík pripraví a zabalí. Zabalený balík registruje cez systém GLS a olepí ho prepravným štítkom.


Balík je pripravený na vyzdvihnutie kuriérom. Teší nás Váš záujem o náš nový internetový obcho ktorý sme vytvorili so zámerom uspokojenia väčšieho počtu zákazníkov, keďže ohlasy na naše výrobky sú výborné a pokrytie Prešovského a Košického kraja už nestačilo. Sme radi, že sme boli „donútení“ zákazníkmi rozšíriť našu oblasť pôsobenia na . Slovak Parcel Service s.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba