O2 internet kredit

Pre ochranu zákazníka sa pri dobíjaní kreditu cez internet uplatňujú limity celkovej sumy dobití: Limity sú nastavené pre platobnú metódu. Takže aj po ich prekročení si môžete dobiť kredit na vašom telefónnom čísle. Stačí použiť iný spôsob platby.


Vaše potreby sa neustále menia a ako spôsob platby vám najviac vyhovuje dobíjanie kreditu. Máte radi dlhé hovory s blízkymi bez toho, aby ste museli počítať minúty.

V pamäti Podobné Pre aktiváciu stačí, aby ste povolili prístup na internet. Ak službu chcete deaktivovať, vypnite vo svojom telefóne mobilné dáta. Potrebujete ešte viac dát na deň? Obnova je spoplatnená sumou €. Surfujte bez obmedzení a pohodlne.


Navýšte si internetový balíček vždy, keď predplatené dáta vyčerpáte. Ušetrite s Extra balíčkami ešte viac. Bez ohľadu na to, či využívate platbu na faktúru, alebo dobíjanie kreditu.

Balíčky vám platia v Česku ako na Slovensku. MB dát na deň za €. Služba sa automaticky aktivuje pri dátovom prenose. Obnovte si službu a získajte za ďalších € ešte 2MB.


Prečo nie ste spokojní s našou odpoveďou? Irena Lüftnerová, OGuru, 16. Ponuka nových telefónov. Mesačný poplatok: len za €. Je pre vás internet v mobile na prvom mieste?


Objavte dátové paušály a surfujte na vlnách 4G LTE. Navyše získate bonus na zariadenie a za volania a SMS zaplatíte iba toľko, koľko využijete. Aktuálne evidujeme výpadok dobíjania cez internet a pracujeme na jeho odstránení. Prosím, využi iné spôsoby dobitia. Svoju spotrebu či výšku kreditu si môžete skontrolovať, kdekoľvek sa nachádzate, prostredníctvom zóny Moje Oalebo cez SMS.


Volania, SMS a internet v Česku za ceny ako na Slovensku. Internet na deň v zahraničí.

SIM karta OFér s dobíjaním kreditu bola v predaji do 14. Ak nemáte telefón s bonusom, službu využívate bezplatne. Férový operátor OSlovensko.


Vyberte si z ponuky výhodných volaní, internetových balíčkov, mobilných telefónov a tabletov v OE-shope. Kontrola spotreby, faktúry, dobíjanie kreditu a aktivácia balíčkov v zóne Moje O2. Nový dátový balík OData Neobmedzene je určený v prvom rade zákazníkom, ktorí viac využívajú mobilný internet a dátové služby. Je pritom jedno, či za služby platia dobíjaním kreditu , alebo prostredníctvom faktúry. Odteraz už nemusia riešiť , koľko dát si prenesú alebo ako často využívajú pripojenie na internet.


Dobite si kredit cez internet alebo si vyberte iný spôsob dobitia. Nič sa nedeje, vybavte to online a kredit vám dobijeme raz- dva! Kredit si môžete cez bankomaty dobiť v hodnote 1 a €. Pri dobíjaní zvoľte možnosť O2.


Hledáte internet okredit ? U každého zboží si můžete zjistit i jeho dostupnost nebo třeba porovnat ceny a ušetřit.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba