Najnovšie vtipy facebook

Slovák, Čech a Cigán si dajú súťaž kto vydrží dlhšie v tchorej diere. Slovák vydrží minút a povie: - To je ale smrad. Vošiel Cigán, vyšiel tchor a hovorí: - To je ale smrad.


Pridať hlas hlasov Vtipy Menšiny a regióny. AddThis Sharing Buttons. V saune sa paria traja černosi.

Jeden z nich má biely úd. Istému chlapíkovi to nedá a pýta sa: - Pán černoch, prečo vaši kamaráti majú údy čierne a vy biely? My nie sme černosi, ale baníci a pri mne bola včera žena na návšteve.


Jedna blondínka kritizuje druhú a druhá prvú. Predavačka na nich nechápavo pozerá. Blondínky sa čudujú, veď čo robíme zle?


Vtom k nim pristúpi predavačka a trochu slabou angličtinou hovorí: - Prepáčte, ale my sme čistiareň! Ulicami Bratislavy kráča ľudožrút, obhrýza ruku nejakého človeka a kosti hádže na trávnik. Všimne si to policajt, pribehne k nemu a prísne vraví: - To nesmiete!

Naše zákony zakazujú vyhadzovať smeti na mestský trávnik! Kronika sa ináč volá letopis, čo nie je správne. Maťko sa pýta Kubka: - Vieš plávať? Keď je u lekára pacient a lekár sa ho pýta.


Andrej Kiska ide po diaľnici. Róbert Fico vraví: „Vyhodím jedno euro a poteším jedného Slováka. Kiska vraví: „Vyhodím sto eur a poteším sto Slovákov. Pilotovi to lezie na nervy, otočí sa a vraví. Ja vás vyhodím oboch a poteším . Tiež sa nepokúšajte znovu nainštalovať program Priateľ 5. Jedná sa o nepodporované aplikácie a Manžel 1. Stručne povedané, Manžel 1. Môžete zvážiť nákup ďalšieho softvéru na zlepšenie pamäte a výkonu.


Nové vtipy , které mi připadají, že stojí za to, je zveřejnit. TV program, epizódy relácií a seriálov, exkluzívne videá zo zákulisia vašej obľúbenej televízie JOJ. Blíži sa leto, opekačky, dlhé večery s priateľmi. Nehoda je, keď spadne politik do rieky a nešťastie, keď ho vytiahnu.


Vybrali sme pre vás najlepšie východniarske vtipy , o ktoré sa môžete podeliť so svojimi známymi.

Aby sa mali černosi čím . MEME, GIFy, Obrázky, Vtipy , Videá - Ten najlepší čierny humor zozbieraný z internetu. Nájdete tu MEME, vtipné obrázky, zábavné videa a dobré vtipy. UPOZORNENIE: V tomto článku sa nachádzajú naozaj nekorektné vtipy.


Prípadne ako Stano Dančiak v kine. Modus, ale nevedel, ako sa k tomu Marika postaví. Riešenie: dajte mi svoj mail a ja vám raz denne pošlem odkazy na všetko nové a už vám žiadny vtip neujde.


Prosím, kliknite semhľa.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba