Hotel mousson wellness

Posedenie v pôvabnom prostredí reštaurácie na letnej terase alebo v lobby bare Mousson učarí každému, kto ocení dobré jedlo. Ponorte sa do oázy pokoja, zabudnite na každodenný stres a nechajte sa rozmaznávať výnimočnou starostlivosťou o Vás. Otvorené denne od pondelka do soboty od 14:do 22:hod.


Každú nedeľu otvorené od 12:- 22:hod. Spríjemnite si deň našou ponukou výnimočnej starostlivosti o Vás.

Tento klimatizovaný 4-hviezdičkový hotel sa nachádza v Michalovciach, km od hlavnej železničnej stanice a minút chôdze od Zemplínskeho múzea. Ponúka vám bezplatný vstup do wellness centra priamo na mieste v dĺžke hodiny. Najlepšie ceny nájdete na trivago.


Hotelová reštaurácia, lobby bar, fitness centrum, wellness a kongresové služby. Izby vybavené hygienickým zariadením. Hotel s rehabilitačným strediskom. This air-conditioned 4-star hotel is 1.

Wellness , fitness centrum, rehabilitačné procedúry. Main Train Station in Michalovce and a 20-minute walk from the Zemplin Museum. All guests receive a free entry for hour to the on-site wellness centre which comprises a Finnish and steam saunas, a relaxation zone, a hot tub and many other wellness facilities. Izby a apartmány v hoteli Mousson sú vybavené plochými káblovými TV obrazovkami, minibarmi, trezormi a pracovnými stolmi.


Kúpeľne sú vybavené vaňou alebo sprchovacím kútom a kozmetikou Damana. K dispozícii sú sušiče vlasov a župany s papučami sú poskytované v apartmánoch. TripAdvisor know better book better go better. Bývalá robotnícka ubytovňa sa vďaka eurofondom zmenila na nadštandardne vybavený hotel , ktorý ponúka izieb a dva apartmány.


The hotel is offering comfortable rooms to guests looking for accommodation in Michalovce. If you feel like having a meal not included in your chosen type of catering, you can always taste local dishes in the restaurant of the hotel. If necessary, parking is available nearby.


You may also enjoy refreshing wellness services . Zimné obdobie na Spiši, vo Vysokých a Nízkych Tatrách je jedno z najkrajších období v roku. Po náročnom dni plnom zimných športov, turistiky alebo prechádzok zimnou prírodou každému dobre padne oddych vo wellness centrách hotelov spoločnosti. Read hotel reviews, view hotel photos and get expert travel advice for nearby restaurants, attractions, things to do, shopping and nightlife.

V plne klimatizovanom hoteli nájdete luxusné izby a apartmány, wellness centrum, fitness, konferenčnú miestnosť, reštauráciu a lobby bar. Relaxovať môžete vo fínskej a parnej saune, relaxačnej zóne, vírivke . Compare all the top travel sites at once.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba