Hotel lineas svadba

Počet svadobčanov - až 1osôb. Výber z množstva druhov jedál. TU NÁJDETE ODPORÚČANÉ MENU, ktoré môžete kombinovať podľa vlastných predstáv. Ubytovanie v jednoposteľových a dvojposteľových izbách s TV, samostatnou kúpeľňou, WC a balkónom.


Reštaurácia, bar, bowling, sauna.

Svadby usporadúvame v priestoroch veľkej a malej kongresovej haly, alebo reštaurácie v závislosti na počte osôb a želaní zákazníka. Kapacita je až 1osôb. Ake je jedlo, priestory, parket, prístup obsluhy? Prosím poradili by ste mi, aké . Poraďte svadobnú sálu pre 1ľudí v Prešove 28.


Hľadám miesto na svadbu pre ľudí v Prešove -. Tip na miesto na hostinu pre ľudí v Bratislave. Svadba v kaštieli Pechy, má tam niekto svadbu v r.

Krásne miesto svadby pri Košiciach. Radi by ste mali svadbu v hoteli priamo v Prešove. Svadobná hostina - HOTEL LINEAS Prešov. Lineas , Presov, Slovakia. DJ - PROFESIONAL - hudba - moderovanie na SVADBY ,rodinne oslavy(50-tky)stuzkove,plesy, firemne akcie, a ine, 30r.


Na prípravu tejto nádhernej, rozprávkovej svadby sme nemali snáď ani týždeň :-). No, do jej príprav sme sa pustili s veľkým nasadením, aby sme ju stihli prepracovať do posledného detailu. Veľmi sa z výsledku tešíme, novomanželom a všetkým zúčastneným ďakujeme za dôveru a šikovnej fotografke za krásne fotky . Ak ste zo stredného Slovenska, máme . Vyberte si tento hotel pre Vaše ubytovanie a prežite nezabudnuteľnú dovolenku. Svojou ponukou služieb ponúka komplexný balík, ideálny pre organizáciu školení, kongresov, svadieb , skupinových podujatí, pre športové skupiny, transfery, cestovné kancelárie. Hotel Dukla je taká prešovská klasika.


Hotel LINEAS Vám ponúka možnosť raňajkovať, obedovať aj večerať. Vhodné pre väčšie aj menšie svadby. Ponúka veľké a zaujímavé priestory.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba