Box kvetov

Ako ostať tradične romantický, ale pritom moderný a originálny? Tento okúzľujúci nežný box vyčaruje údiv, ktorý tak ľahko nepominie. Nádherné boxy previazané veľkou mašľou obsypané pestrými mini-ružičkami. Podľa nás a zrejme aj väčšiny žien, určite áno.


Ružičky v plnom rozkvete pôsobia veľkolepo, no svojím menším vzhľadom si zachovávajú status skromnosti.

Ak chcete pôsobiť jemne a pritom originálne, box plný ruží je pre . Vám vyhotovíme na objednávku. Zvoliť si môžete počet a farbu kvetov. Najpredávanejšie sú ruže, ale po dohode vieme vložiť aj. Doručenie v darčekovej krabici. Garancia dní čerstvosti.


Doprava v pracovné dni zadarmo.

Malý biely okrúhly box – mix kvetov. Jeden z nich Vám predstavujeme aj v našom promo videu. Stredný biely box – mix kvetov. Donášková kvetinová služba.


Vyberte si z ponuky 2krásnych kytíc. KVETINOVÝ BOX ČERVENÝCH A BIELYCH RUŽÍ K NARODENINÁM empty. V Bratislave už do hodín. Predajňa s krásnymi kvetmi a doplnkami.


Box Exclusive Biela S empty. Box ruží Best Wishes 9-ČERVENÝ. Naša cena v BA 3Eur (3VIP). Luxury Flower Box Košice, Košice.


Zajistíme doručení květiny v městě Vranov nad Topľou do minut od objednání. Květiny doručíme v městě Vranov nad Topľou a okolí i ve stejný den kdy provedete objednávku. Kyticí objednanou v našem online květinářství můžete udělat radost svým blízkým, hostům, klientům a kamarádům.

S doručováním květin po . V dopoludnajších hodinách sme schopný objednanú kyticu po telefonáte. Kvetinový box z ruží stredný empty. Ukrývajú v sebe čaro kvetov , ktoré je však netradičné spracované.


Užite si pohľad na netradične aranžované kvetiny v taške, v oasise alebo netradičný mix kvetín. Naše skúsené aranžérky vám vždy ponúknu niečo viac. Ich kreatívne nápady vás zaiste zaujmú a .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba