Vymena turba kosice

Neodporúčam tento servis z viacerych dôvodov: Výmena podtlakovych hadiciek- zlomili zdochynaci ventil- následne autom zatriaslo pri vypnutí motora na otázku čím to môže byt bolo odpovedáne neviem. Na závadu som prišiel neskôr. Repasovanie turbodúchadiel.


Najčastejšie sú to tesniace krúžky, o-krúžky, poistné krúžky, montážne skrutky alebo axiálne ložiská. Rýchla dodávka, expresný servis.

Záruka kvality a spokojnosti. Ako zistím aké potrebujem TURBO ? Ak ste neneašlli Vami požadované turbodáchadlo, použite formulár pre objednávku a objednajte si Vaše špecifické turbo. Renault, Mitsubishi, Nissan, Volvo 1. Bezplatná inzercia, repasovane turba predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk.


Košice III - Dargovských Hrdinov.

Doplňujúce údaje: EK, Možná výmena , Nehavarované, STK Nové zimné gumy, nová spojka, po výmene oleja a filtrov, vymenený termostat, repasované turbo. Výborné ceny za originálne turba. Ahojte všetci čo zvažujú repas turba v okolí Košíc.


Prvou repasáciou sa pískanie turba neodstránilo. Pri reklamácii som za to znova musel zaplatit, no ani nie po . Vo väčšine prípadov máme turbodúchadlá na výmenný spôsob, čo Vám zaručuje ušetrenie nákladov pri výmene turba. Dodáme Vám kompletne zrepasované a vyvážené turbo (certifikát o vyvážení), a následne nám vrátite Vaše staré poškodené turbo. Adresa na vybavovanie reklamácií a dielov do opravy: TURBOTECH EUROPE s. Nerozumiem preco by si mal kupovat-menit za nove turbo , ked to staci vycistit. Mozno je tvoj problem len zaseknute lopatky (bezny jav pri tychto turbach) a nereguluje ti tlak nasledne to hodi do nudzaku.


Staci rozobrat a vycistit a na urcity cas budes mat pokoj. Aj nove-repasovane turbo. Ak stratilo Vaše auto výkon, tak je najvyšší čas dať si vyčistiť turbo.


Servis a predaj turbodúchadiel. Zaradenie v katalógu: Strojové súčiastky, časti strojov.

Pred predajom prejde turbo , prísnou výstupnou kontrolou kvality opravy. Turbo Servis Slovakia, s. Oprava trvá 2-pracovných dni v závislosti od typu turbodúchadla. Dni sa začínajú počítať 1.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba