Uber bratislava praca

HLADAME SOFEROV UBER A TAXIFI. Hladam soferov na osobny automobil. V Bratislave pôsobíme už takmer dva roky. Stačí jedno ťuknutie a auto príde priamo k vám. Váš vodič presne vie, kam sa má vydať.


Platba prebieha úplne bezhotovostne.

Viac informácií o vašej jazde. Zarábaj vozením ľudí po Bratislave. Zaregistruj sa a už o dva dni budeš môcť šoférovať. Vytvárame spolu niečo veľké.


Pomáhame vytvárať budúcnosť – a to je jedna z najlepších vecí na našej práci. Na ceste k svetlej budúcnosti ale . Ste spoľahlivý, flexibilný, s orientačným zmyslom a ochotou učiť sa? Znalosť ulíc Bratislavy a priľahlého okolia je výhodou, nie však podmienkou.


Ponúkame prácu vodiča, taxikára pre našu taxislužbu.

Hľadáme vodičov, taxikárov, ktorí doplnia náš početný tím a budú sa podieľať na zvyšovaní kvality našich . Od februára budú šoféri Uberu v Bratislave potrebovať licenciu. Náklad okolo 2eur nikoho nezruinuje a ľudia sa tak dostanú na rovnakú úroveň, ako taxikári. Tí tak dosiahli to, čo chceli, zároveň sa.


A možno si pôjdem po práci aj zajazdiť za Uber. Za tento čas získal v polmiliónovej Bratislave 25- tisíc používateľov. DPH na daňových úradoch. Ved takto v Bratislave uz skoro rok funguje moderna taxisluzba VB Taxi, jej vodici a vozidla splnaju vsetky zakonom stanovene nalezitosti.


Po vstupe Uberu na náš trh mnohí taxikári proti nemu protestovali. Už vtedy nový „konkurent“ avizoval, že taxikári sa k nemu môžu pridať. Má to však háčik, nie je to legálne. Uber na Slovensku má polroka.


Po Bratislave jazdí už viac ako stovka áut cez aplikáciu Uber. Viacerí z ich vodičov však stále majú problémy zmestiť sa do medzí . Síce som si žiadne peklo nevšimol, ale tak pre ženu je peklo aj ísť do práce , tak sa nedivím. Podľa autora konkurenčnej aplikácie HopIN Martina Barana je takýto prístup . Slovenská služba Hopin, ktorou sa dá v Bratislave a Košiciach objednať taxík prostredníctvom internetovej aplikácie, po štyroch rokoch svojej existencie chystá veľkú revolúciu.


Chce fungovať na rovnakom princípe ako kontroverzná taxislužba Uber. Prostredníctvom nej si zákazníci môžu cez .

Udelil ju Okresný úrad Bratislava , odbor cestnej dopravy a pozemných komunikácií, ako odvolací orgán vo výške dvesto eur. Pôvodnú pokutu udelenú vodičovi hlavným mestom SR Bratislavou na základe zákona o cestnej . Generálny riaditeľ Uberu pre Slovensko a Česko Tomáš Peťovský je presvedčený, že aplikácia výrazne pomáha zlepšovať dopravnú situáciu v Bratislave. Veľmi prirodzene dopĺňa mestskú hromadnú dopravu v okrajových častiach mesta alebo v časoch, keď nejazdí,” doplnil. Ministerstva práce Branislav Ondruš.


Budú skúmať, kto nesie zodpovednosť za ich prípadné úrazy, kto im garantuje zdraviu neškodné pracovné prostredie a dĺžku pracovného času. Na základe analýzy potom chce ministerstvo upraviť Zákonník práce , aby služby zdieľanej ekonomiky nenarušovali . Starého Mesta do Devínskej .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba