Sypkovina na paplony cena

Zdravý a hygienický spánok v perových prikrývkach a podhlavníkoch je zaistený vďaka novej, certifikovanej úprave sýpkovín „ StříbroAktiv“, ktorá zaručuje dlhodobú ochranu Vašich podhlavníkov a paplónov proti roztočom, plesniam, baktériám a iným alergénom. Sýpkoviny ponúkané v našej predajni sú . Obliecky na periny a vankuse, paplony - oblieckypaplony. SÝPY NA VANKÚŠE, PAPLÓNY - OBLIEČKY NA PERINY A VANKÚŠE, PAPLÓNY , VANKÚŠE,.


Tieto sýpy sú vyrobené z kvalitnej látky českej výroby - sýpkoviny v ružovej farbe.

Materiál: 1 bavlna - sýpkovina. Sypkovina je hustá tkanina vyrábaná z jemných priadzí prevažne z čistej bavlny. Hlavný účel použitia sú sypké, teda povlaky (alebo vrecia) plnené perím. Je hustě tkaná, vhodná zejména pro plnění peřím a vyrobena ze 1 bavlny vysoké kvality.


Sypkovina na polštáře je v rozměru 70x90cm a přikrývka v rozměru 135x200cm. Naše cena bez DPH: 9Kč. Bavlnená sýpkovina pre rôzne druhy výplne,perie a polyesterové duté vlákna, vhodná na výrobu vankúšov, paplónov a vankúšikov.


Paplóny SCANquilt sú vyrábané škandinávskou technológiou, ktorá spočíva vo vrstvení jemných pavučín z kvalitného dutého polyesterového vlákna.

Cena je uvedená za cm. To, že je vlákno duté, znamená, že je zabezpečená zvýšená tepelno-izolačná schopnosť, pretože vzduch vo vnútri vlákna pôsobí ako izolant a prikrývka je hrejivá. Ak je iná šírka sýpkoviny ako je uvedená, cena za šitie a plnenie je individuálna. V prípade že si zákazník prinesiete vlastnú.


Povrchový materiál - sýpkovina je látka zo 1 bavlny so špeciálnou povrchovou úpravou. Teoreticky, ak by ste paplón alebo vankúš oprali znehodnotí sa povrchová látka, perie sa rozdrobí a poláme, pričom čiastočky peria, prach, pot alebo iné nečistoty aj tak ostanú v paplónoch . SULPA, ANETA, ANDREPA (1 BA) náplň: kg jemnej driapanej páperovitej husacej náplne. EUR (1 páper - 18EUR ). Určite by nebolo príjemné mať na sebe celú noc takú . Máme pre Vás v ponuke nový typ certifikovanej úpravy latky StriebroAktiv. Zdravý a hygienický spánok v paplónoch a vankúšoch plnených perím je odteraz zaistený vďaka novej CERTIFIKOVANEJ úprave látky ( sýpkoviny ) StriebroAktiv, ktorá zaručuje dlhodobú ochranu Vašeho výrobku proti.


Nedoporučujeme po vyčistení perie naplniť do pôvodnej a používanej sýpkoviny , nakoľko je z vnútornej strany často veľmi špinavá, lebo zachytáva prach a iné. Sme firma špecializujúca sa na výrobu a renováciu perových a páperových vankúšov a paplónov. Povrchové materiály - sýpkoviny musia zabrániť vnútornej náplni preniknúť von.


Povrchová látka je 1 bavlnená sýpkovina ružovej farby s vysokou hustotou, aby sa zamedzilo prechádzaniu peria von z obliečky. Perina, 1x 20 €. Bežný paplón , 1x 20 €.

Prešívaný paplón , 1x 20 €. Použitý angín ( sýpkovina ) je zo 100-percentnej bavlny. Výrobca: Česká republika. Vnitřní materiál je u této vlněné přikrývky mykané ovčí rouno.


Hmotnost náplně přikrývky je kg.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba