Kobercový trávnik predaj

Vysokozáťažové kobercové trávniky z výberového osiva, mimoriadnej kvality s najlepšími cenami. Preto je potrebné k tejto váhe zabezpečiť aj adekvátne vozidlo na prepravu kobercového trávnika. Rolky sú pripravené na paletách po . Vitajte na našej stránke. Vypestovanie kvalitného, hustého a pekne zeleného trávnika je spojené s množstvom práce a námahy, pričom výsledok nebýva vždy istý.


Naša firma Vám ponúka riešenie daného problému.

A ním je trávny koberec (rolovaný trávnik ). Na jeho vypestovanie používame najkvalitnejšie osivá od firmy. Richter Rasen Slovakia, s. Výroba a predaj kobercových trávnikov pre futbalové štadióny, golfové ihriská, pre dom aj záhradu. Svieži orosený trávnik je srdcom každej záhrady či parkovej plochy.


V prípade potreby prepravu zabezpečíme ! Mnoho majiteľov záhrad hľadá každoročne odpovede na otázky týkajúce sa práve tajomstva úspechu krásneho zeleného trávnika. Ako a čím kosiť, kedy zavlažovať, kedy hnojiť ? Ako postupovať pri objednávke.

Otvorili sme už desiatu sezónu predaja trávnatých kobercov, realizácie a údržby trávnatých plôch. Aj v tejto sezóne Vás radi privítame priamo v našej . Pestovanie a predaj trávnatých kobercov. O kvalite našich trávnatých kobercov sa príďte osobne presvedčiť, radi Vás uvítame a poskytneme aj bezplatné odborné poradenstvo. Kvalitné nemecké hnojivá pre výživu trávnika. Trávnikový koberec - predaj a výroba trávnikov , starostlivosť o trávnik , trávnate koberce.


Hlavným našim produktom je výroba trávnikových kobercov. Trávniky pestujeme na piesčitej pôde v obci Gajary okres Malacky. Na výrobu trávnikov používame osivo holandskej firmy Barenbrug v zložení lipnica lúčna ( poa pratensis ) v dvoch oddrodách a mätonoh trváci (lolium perene ) taktiež v dvoch . Hlavné výhody našich predpestovaných trávnikov : - mnohoročné skúsenosti s produkciou a predajom - vysokokvalitné zmesi namiešané podľa vlastných receptúr - vhodné pre slovenské klimatické podmienky - rýchle zakoreňovanie po pokládke - výborné estetické a záťažové parametre - porasty sú ošetrené proti hubovým . Rolovaný trávnik – odborná pokládka, predaj , údržba a regenerácia. Návrh a realizácia záhra projekcia, dodávka na kľúč. Návrh a inštalácia LED osvetlenia In-Lite AKCIA: ku každej kompl.


Trávniky esteticky zjednocujú fantáziu sadovníckej architektúry v záhradách, parkoch, mestskej zeleni i na športoviskách. Okrem estetickej funkcie spĺňajú taktiež i rekreačnú, biologickú a ekologickú funkciu. Prednosti trávnych porastov.


Trávne porasty chránia pôdu pred vodnou a veternou eróziou. Prekrásny trávnik za pár hodín!

Po rozvrhnutí zeminy a terenných úpravách sa rozložia predpestované trávnaté porasty, a ešte v ten deň môžte mať krásny trávnik. Trávnaté koberce sa za intenzívnej závlahy zakorenia. Asi po druhom kosení tvorí trávnik kompaktný celok.


Je to predpestovaný trávnik , ktorý špeciálny stroj odreže aj s podložím a zvinie. Takto pripravené trávnikové pásy sú pokladané na vopred upravený povrch. Naše hotové trávniky sú známe už dlhé roky pre ľahké ukladanie a rýchle zrastenie s pripraveným podložím.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba