Gumené profilové tesnenia

Vytlačované profilové tesnenia. Profil - ERIKS je lídrom v oblasti výrobkov z gumy gumených profilov. Profily ako tesnenia nachádzame v pri mobilnej technike napr.


Profily nachádzame taktiež na hranách plechov a zvarencov, kde tieto . Stieracie krúžky, piestnicové tesnenia , piestové tesnenia , vodiace a oporné krúžky. Výroba a predaj hydraulických a pneumatických tesnení na zákazku systémom Seal - Jet.

Výroba valivých ložísk všetkých rozmerov a typov. Gumové EPDM tesnenie určené pre hliníkové spojovacie profily. Používa sa v kombinácii s vrchným prítlačným profilom a spodným hliníkovým profilom.


POZOR: na bm hliníkového profilu je potrebné objednať bm gumového EPDM tesnenia. Tesnenie čalúnenia U okolo dverí - 6m. Kód - Code: Dostupnosť - Disponibilité. Sú profily z mäkkej gumy s uzavretými dutinkami rôznych tvarov a veľkostí.


Odolávajú poveternostným vplyvom a teplote od – do 80°C.

Používajú sa ako tesnenia konštrukčných a stavebných častí v rôznych odvetviach priemyslu. Ponúkame Vám široký sortiment tesniacich tovarov. Profilové samolepiace gumové tesnenie vhodné na dvere a okná zaistí ochranu pred prachom, hlukom a únikom tepla. Slúži na tesnenie pri inštalácii dosiek s hrúbkou 2-mm. Samolepiace, ľahko montovateľné tesnenie s E- profilom pre okná a dvere je extrémne odolné proti poveternostným vplyvom vďaka vysokej kvalite gumového profilu.


Ušetrí až percent nákladov na kúrenie (pri zodpovedajúcom zakrytí špáry). PE tesniace profily sú vyrobené z kvalitného UV stabilného materiálu z ľahčenej polyolefinovej nenasákavej peny od popredného svetového výrobcu firmy Sekisui Alveo. PENOVÉ VÝPLNE - FOAM FILLER = TESNENIA NA MIERU . Tento diel nahrádza staršie výrobky.


Gumené tesnenie dverí práčky. Stroj je schopný vyrezať rôzne typy tesnení, bez nutnosti výroby formy tesnenia. Používa sa na výrobu tesnení nadštandardných alebo atypických rozmerov, rôznych tvarov, zároveň sa používa na rezanie rôznych materiálov podľa požiadaviek zákazníka.


Ložiská, guferá, remene, tesnenia , oleje, reťaze všetko skladom. Súčasťou tejto služby je aj profilový skener . TD SBR 08x250x320mm gumená.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba