Tondach hrebenáč hladký

Koncový hladký hrebenáč svojím zaoblením na konci nárožia vytvára dokonalý celokeramický tvar strechy. Univerzálny uzáver hladkého hrebenáča cm. Práve v oblasti hrebeňa, nárožia a štítovej hrany počasie útočí najviac.


Rozbočovací hrebenáč Y pre hladký hrebenáč cm. Na mieru vyrobené komponenty vhodné pre ukončenie strechy chránia z vrchnej a bočnej strany pred extrémnymi poveternostnými vplyvmi. Ukončenie hrebeňa a nárožia. E-SHOP STAVEBNINY XL - široký sortiment stavebného materiálu a príslušenstva za najnižšie ceny. Dopravu zabezpečujeme na celom území Slovenska.


Iní majú zľavy - my máme najnižšie ceny. Bezplatná cenová ponuka na celú stavbu. Cena: 3€ s DPH (2€ bez DPH) . TONDACH - Hřebenáč RAKOUSKO Hřebenáč hladký š. Dostupnost: K dodaní do dní. Ceníková cena s DPH: 31Kč.


Usazují se do předem připravené drážky nebo do malty. Pokládají se jeden na druhý, tak aby kladly co nejmenší odpor větru. Rozdělovací valbový hřebenáč.


Tondach hřebenáč hladký šířka cm. K polodrážkovému hřebenáči šířky cm. Slouží pro vzájemné napojení více řad hřebenů. Pri používaní tejto stránky súhlasíte s využitím cookies na analýzu návštevnosti a pomáhajú nám zvyšovať kvalitu služieb.


Ochrana osobných údajov. V sortimentu tohoto největšího českého výrobce pálené střešní krytiny, .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba