Tanierové hmoždinky do polystyrenu

Triediť podľa: Názov, Cena, Dátum, Obľúbené, Preddefinované. Tanierové hmoždinky a príslušenstvo. Dostupnosť podľa pobočky. KOELNER - tanierové hmoždinky ø mm plastový tŕň. LFM - mm tanierová hmoždinka s kovovým skrutkovým tŕňom.


Rozperné hmoždinky (kotvy) s oceľovým tŕňom a plastovou koncovkou s dlhou rozpernou zónou pre murivo označené A,B,C,E na kotvenie polystyrénu a minerálnej vlny.

Kotvenie natĺkaním klinca alebo skrutkovaním. LFM - Plastová tanierová kotva s kovovým tŕňom na . Termoizolačný materiál: Polystyrén EPS, XPS, Podklad: (B)- kameň, plná tehla, (C) - dutinové tehly, (D) - betónové tvárnice s ľahčeným kamenivom, (E) - autoklávované pórobetóny. Materiál: hmoždinka – polypropylén PP, Tŕň – polyamid zosilený. Vyberajte si hmoždinky tanierové podľa parametrov a porovnajte si ceny z internetových obchodov. Nakupujte najlacnejšie cez Heuréku.


Použitie: Zatĺkacia hmoždinka sa používa na upevnenie. Balenie: krabica 8ks, balenie 1ks.

Cena za ks - kotvy sú v balenia po 2kusov, preto prosím zaokrúhlujte na 2ks. LFM-tanierová hmoždinka s kovovým skrutkovým tŕňom pre upevnenie tepelnej izolácie dosiek v kontaktnom zatepľovacom systéme - ETICS. Predám kotvy do polystyrénu Bravoll, dĺžka 135mm. Cenníková cena je približne 20€ za kus s DPH. Priemer drieku mm Priemer taniera mm Kotevná hĺbka h . Tovar je na sklade v Žiline (aktualizované každých hod).


Modré pole=Novinka Zelené pole=Akcie Čierne pole=Dopredaj. Sika SikaMur Injectocream Hobby kit. ANZA Platinum valček Micmex maxi. Vaše hodnotenie: Dodanie do dní.


Hmoždinky natĺkacie s kovovým tŕňom LFM. Zátky sú z bieleho polystyrénu EPS F, v prípade záujmu vyrobím aj zo šedého polystyrénu EPS F GR. Zapuštěný způsob kotvení zateplení fasády talířovými hmoždinkami.


Otvor se pak překryje polystyrenovou zátkou.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba