Šalovanie schodov cenník

Málo ale to je každého vec názoru ako si cení svoju prácu. Ak niekto má obrázky zo šalovačky schodov tak nech hodí do tejto témy, nech niečo obkukám. Hlavne sa mi jedná o schodisko z oboch strán v strede z odpočívadlom.


A ešte jedna súvisiaca otázka : Ako sa armuje schodisko ? Armujú sa iba jednotivé schody samostatne, alebo sa to nejako hupuje ? Murárske práce a šalovacie prace.

Prípojka vody a elektriny. Schodisko sme chceli betónovať spolu s vrchnou platňou. Zapustili sme ho do steny a zaarmovali. RE: Šalovanie , armovanie schodiska. Pridávam ešte foto po odšalovaní.


Fred: Šalovanie , armovanie schodiska (foto14) Vložil(a): Fre 04. Vybúranie kúpeľne (jadra), ks, 1€. Demontáž priečok - železobetón, m , €. Osekanie obkladov, m , €.

Odstránenie podláh - pvc, parkety, plávajúce, m , €. Skladá sa zo stupnice (po ktorej stúpame), podstupnice (vertikálne zvýšenie medzi jednotlivými stupňami), jalového stupňa (plocha pred prvým schodom), výstupného stupňa (posledný schod schodiska a úroveň novej podlahy) a schodiskového ramena. Sklon schodiskového ramena je počítaný ako uhol sklonu schodiska . TU NÁJDETE NÁŠ CENNÍK murárskych prác a remeselných prác. Remeselné práce vykonávame v CELEJ SR. Pre monoliticku platnu sme sa rozhodli kvoli odporucaniam inym.


Je to predsa len stara dobra klasika. Zohnali sme si dvoch majstrov, co sa tomu rozumeju. Chceli sme narezat drevo, ale nemalo to zmysel, kedze by nas stalo zbytocne vela penazi.


Montáž podpornej konštrukcie keram. Odšalovanie podpornej konštrukcie stropu, m 3. Prenájom debnenia Doka o deň, 0. Vyhotovenie debnení schodiska priamočiarého, m 39. Rozoberanie debnení schodiska priamočiarého, m 5. Pokládka zatrávnovacej dlažby bez zemných prác.


V cene je: vymeranie plochy, navozenie a zvibrovanie hrubého podkladu (do hrúbky cm) stiahnutie lôžka položenie, zavibrovanie a vyšpárovanie dlažby. Stiahnutie a vyrovnanie betónu. Vymeranie plochy, šalovanie.

Tesárske práce, stavba krovov, striech. Firma s dlhoročnými skúsenosťami so zameranim na Košice a okolie. Zhotovenie betónového schodiska. Vyrovnávanie podláh-nivelácia. Vykopanie základov ručne.


Vyrábame drevené schody a schodiská. Ponúkame kompletný servis: spracovanie návrhu, dopravu, montáž. Ak si chcete postaviť schody „ktoré vás prežijú“, premýšľate nad vonkajšími betónovými schodmi veľmi správne.


Hneď po zhotovení stropov vzniká problém komunikačných trás MEDZI PODLAŽIAMI. Je nevyhnutné zhotoviť schody. Všetky potrebné parametre sú dané projektom. Schody vnútorné aj vonkajšie za najlepšie ceny na predaj a kúpu.


Schody do domu, do podkrovia, kovové schody a samonosné schody na Bazar.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba