Psy na adopciu nitra

Maximilian je 1ročný psík, kríženec jazvečíka, ktorého sme odchytili na ulici na východom Slovensku, kde sa premnožili pouličné psy. V pamäti Podobné Meno útulku: Útulok Nitra. Zvieratá sú ustajnené v kontajnerových jednotkách s výbehmi a psy sa voľne bez dozoru nemôžu pohybovať v nezabezpečených priestoroch. Pri adopcii zvieratka vyberajte srdcom, nie očami.


Vyberajte hlavne podľa jeho povahy a Vašich podmienok, ktoré mu dokážete zabezpečiť, nie podľa výzoru.

Mnoho ľudí si pri výbere neuvedomuje, že rôzne plemená či kríženci psov sa nelíšia len exteriérom, ale aj povahou a vlastnosťami. Z toho obrovského množstva . Najkrajšie psy a šteniatka z útulku za skvelé ceny, široká ponuka mačiek v online bazári. Váš nový domáci miláčik čaká na Bazar. Po príchode k nám bol mrzutý, nezniesol spoločnosť iných psov a manipulácia s ním bola ťažká. Postupne, ako zisťoval, že autoritou nie je on, začala sa meniť i jeho povaha.


Stále je ešte svojský, avšak narozdiel od minulosti nechá so sebou pomerne dobre manipulovať, úplne sa znáša so psami, stal sa z neho prítulný pes . V aktualizovanej databáze psíkov na adopciu nájdete ponuku psíkov z útulkov, karanténnych staníc i občianskych združení z celého Slovenska.

Psy - Nitra - ZOO Burza zvierat a chovatelskych potrieb. Dobrý deň, chcem vyjadriť voči vám veľké ďakujem za každého psíka, mačiatko, za každého živého tvora, ktorý sa nachádza u vás v útulku. Ja som nadšenec bicyklovania, a hlavne teraz v zimnom období, k. K samotnej adopcii budete potrebovať: - občiansky preukaz (ak ešte nemáte, treba prísť v sprievode dospelého zákonného zástupcu), - vodítko, obojok, prípadne prenosku (aby sa nestalo, že vám zvieratko hneď ujde).


Podmieky pre zverenie psa do starostlivosti. Z útulku si možno prevziať psa do vlastnej starostlivosti za . Všetky firmy z oblasti Útulky pre zvieratá v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem. Upozornenie ohľadom podmienok ustajnenia a adopcie zvierat v útulku. Nitra ako Regionálne centrum Slobody zvierat v Nitre podieha pri manipulácií a ustajnení zvierat zákonu o veterinárnej starostlivosti č. Rafael je mesačné šteniatko, ktoré sme odchytili Na ulici v obci Radvaň Nad Laborcom Na východnom Slovensku, kde sa premnožili pouličné psy.


Cena je od 1€ čierny psík 2€. Ponúkam na predaj kvalitné šteniatka Franc. Veterinárne ošetrené očkovací preukaz, socializovane, chované ako domáci milačikovia. Prevádzkovanie útulku pre záchranu psov a mačiek.


Posledná aktualizácia dňa 03. Staňte sa majiteľom psíka! Mestská polícia Handlová Kontakt: t.

Kríženec, fenka, roky, v útulku od 28. Labrador, pes, 5-6- rokov, v útulku od 26. Onedlho si ho adoptovala rodina, ktorá ho bohužiaľ minulý rok vrátila do útulku. Macek sa po dvoch rokoch doma ocitol opäť u nás.


Napriek tomu je to veľmi kamarátsky psík, ktorý sa rád učí nové veci. Preferuje dlhšie vodítko a má rád dlhé prechádzky.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba