Predam kladkostroj

Ideálnym pomocníkom do všetkých dielní , garáží ale aj pri zabíjačkách. Je určený na zdvíhanie ťažkých predmetov (aj na jemnú prácu napr. pri vyberaní motora) užitočný je v skladoch, výrobných halách , stavbách a. Bezplatná inzercia, kladkostroj predaj a inzercia. Vyberte si z množstva ponúk. Inzeráty predam kladkostroj.


Kladkostroj na predaj a kúpu v online bazári. Predám kladkostroj kúpim. Elektricky kladkostroj - inzercia - Stroje. Novy nepouzity, neinstalovany s dlhym lanom, bez mikroposuvu.


Pouzitie pre banicky priemysel? Univerzálny kladkostroj pre ručné vyproštenie vozidla, zviazanie bremien, napínanie alebo pri zdvíhaní bremien. Vhodný do servisu, dielne, hory alebo do odťahovky. Technické údaje: Nosnosť: 2t Dĺžka lana: 5m Priemer lana: . Online inzercia a inzeráty zadarmo. Už nehľadajte predam kladkostroj , inzercia.


U nás si možete pridať inzerát zdarma. Mosty u Jablunkova október 24. Reťazový kladkostroj hupcug 3ton - Eur, Nové. Posilňovací kladkostroj na chrbát. Mám dva druhy jeden sa upevňuje do stropu… 13.


Považská Bystrica Prezretí: 311. Tato třetí ruka vám umožní práci bez pomoci další osoby. Ihneď k odoslaniu, u vás už 23. Zobrazit Detail produktu. Multifunkčný kladkostroj.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba