Posuvne presklenie terasy

Zasklenie terasy s Multiraum. Na zasklenie terasy Vám prinášame špičkový v nemecku vymyslený a vyrábaný systém Multiraum, ktorého sme priami importéri. Je jedinečný na presklenie vašej terasy , balkóna, či lodžie.


Multiraum je hliníkový rámový posuvný systém s veľkou možnosťou variability. Posuvné rámové systémy s hliníkovou konštrukciou vytvoria nové príjemné priestory Vaších domov. Bezrámový posuvno-otočný systém BKS je ideálnym riešením pre zasklievanie balkónov a lodžií.

Nezáväzná cenová kalkulácia. Rámový posuvný zasklievací systém AluPlus predstavuje elegantné zasklenie priestoru. Vhodnosť použitia pre zasklenie lodžií, balkónov a. Na presklenie používame sklené výplne, Polykarbonátové Exell tzv. Ak si myslíme, že záhrada je navrhnutá na používanie iba na mesiace tak je to chyba. Dobrou investíciou je premeniť vonkajšie miesto na miesto ktoré si môžeme užiť aj počas zimných mesiacov.


Terasy a pergoly: Nezáležiac na tom ako pevné a odolné môžu byť plastové steny . Letná záhrada- skelet drevo,al.

Koľko by stálo zaskelie terasy ? Takej mensej asi metre. Mám aj foto ako vyzerá už má aj strechu ale chcela by som komplet prerobit na s tym ze by som chcela na vrch matné sklo aby nebolo vidno dnu a posúvne dvere. Sme firma, ktorá zasklieva a zastrešuje zimné záhrady, terasy , zádveria, balkony, deliace priečky, okná i dvere španielskym hliníkovým profilom Cortizo. Hliníkovú konštrukciu vieme vyhotoviť v akomkoľvek RAL prevedení. Výplň bočných častí terás a vchodov tvorí jednosklo alebo izolačné dvojsklo.


Posuvný systém Vám zabezpečí dokonalé odvetranie terasy a vchodu. Použité materiály Vám zaručia výborné tepelnoizolačné vlastnosti a zabezpečia dostatok svetla. Voľba tvaru terasy alebo pergoly a použitého materiálu ovplyvňuje nielen vzhľa ale hlavne funkčnosť.


Každé zasklenie sa navrhuje na základe požiadaviek klienta. Presklené steny sú vyrobené z hliníkových profilov a to ako posuvné krídla, tak aj pevné rámy zasklenia. V základnom prevedení je konštrukcia dodávaná v . Podľa šírky lodžie sa používa 2-kusov. Systém umožňuje presklenie plochy v jednom obvodovom ráme. Multifunkčné posuvné sklenené steny pre nevykurované terasy , . Vyrábame a montujeme schodiská, posuvné presklenie loggií a balkónov, zimné záhrady a presklenné terasy , prístrešky, strešné svetlíky, zábradlia, oceľové konštrukcie a haly, zastrešenia bazénov a atypické zámočnícke výrobky.


Naša spoločnosť v súčasnosti disponuje dvomi vzorkami zimných záhra ktoré si zakazník môže obzrieť a vyskúšať priamo u nás. Jeden typ je montovaný do drevenej konštrukcie a druhý typ do hliníkovej konštrukcie.

Je možné použiť dvojité sklo. Maximálna výška zasklenia je m. Najčastejšie však ide o tri základné možnosti - ľahká hliníková konštrukcia, plastové prevedenie, bezrámová konštrukcia. K tomu sú bežné ešte iné varianty, ako napríklad drevená konštrukcia pre presklenie terasy a podobne. Presklenie terasy pomocou ľahkej hliníkovej konštrukcie a systému posuvných okien umožňuje za .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba