Pomocné relé 230v

Pomocné relé 1xprepínací, AC 230V. Cena bez DPH € 1Viac o doprave. Parametre a popis výrobku nájdete v priloženom katalógu. Obrázok má len ilustačný charakter.


Počet pomocných kontaktů NO s předstihe0.

Možnost ruční obsluhy: Ne. Způsob montáže: DIN lišta. Druh připojení pomocného proudového obvodu: Ostatní. Dimenzované řídicí napájecí napětí Us při AC Hz: 24 . Udělejte si přehled o cenách, přečtěte si recenze a hodnocení, zjistěte dostupnost nebo najděte podobné produkty a vhodné příslušenství. Můžete je použít jak pro zesílení, tak i pro rozmnožení kontaktů stá.


Relé FINDER lze použít k galvanickému oddělení výstupů z EZS.

A(AgNi) doporučena patice - Patice . Vícejazyčný online slovník. Překlady z češtiny do angličtiny, francouzštiny, němčiny, španělštiny, italštiny, ruštiny, slovenštiny a naopak. Umožňuje spínanie rozdielnych fáz alebo fázového napätia.


Stav výstupu indikuje vysoko svietivá LED. RB-524-DIN - pomocné silové relé, 5-24V DC, prepínací. Napájacie napätie AC 2V. Srovnejte ceny produktů internetových obchodů.


Nově přehlednější a rychlejší. Podrobný popis produktu. Slouží jako posílení či “rozmnožení” kontaktů stávajícího zařízení.


Výstupní kontakt - 3x přepínací 16A. V provedení 1-MODUL, upevnění na DIN lištu. Indikace zapnutého stavu červenou LED diodou . ES50: pre jedno a dvojpólové relé.

S výhodou se používají pomocná relé v modulovém provedení, pro upevnění na DIN lištu, protože svými rozměry zapadají do modulové zástavby v rozvaděčích, přičemž indikace zůstává viditelná. TC RELÉ POMOCNÉ S BEZNAPĚŤOVÝM VÝSTUPEM 0- 230V 16A RM-16A. Dalším rozšířeným typem provedení je relé pro zasunutí do patice. Patice bývá většinou univerzální pro různé typy pomocných .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba