Metaxa 5 hviezdičiek cena

Produkt vám dodá: svetnapojov. K výrobe päťhviezdičkovej Metaxy sa používajú tri druhy slnkom vysušených vinných hrozien, ktoré sa . Garancia nákupu - BevMarket. Lieh, Víno, Vínny destilát, Bylinné a rastlinné extrakty, Farbivo: karamel.


Krajina pôvodu - Grécko.

Všeobecné údaje o alkohole. Ak ju máte radi so sódou, tak vám trojhviezdičkový variant bude stačiť. Odborníkmi i verejnosťou je veľmi často. Metaxa – jedna z najobľúbenejších . Jednotková cena 1€ za 1l.


Počet kusov v kartóne, 12 . Hodnocení produktu:.

Dalších nabídek od 2Kč. Brandy nenapodobitelné sladké . Má typický grécky štýl, nie je príliš rafinovaná, no má bohatú a veľmi hlbokú ovocnú štruktúru. Vyrába sa z červeného hrozna.


Zreje až rokov, po dozretí sa zmieša s muškátovým vínom a bylinkami a nechá sa ešte . Vieme, kde je najnižšia cena. Množstvo: Popis produktu Grécky trh s. Sarajishvili Gruzignac 0. Vôňa hrozienok, byliniek, ruže a dreva. Chuť je dobre vyvážená, vyzretá. METAXA ° 7l je směs vinné brandy (z tří definovaných variet) a muškátového vína, do níž je přidána směs bylin (zahrnuje např. růžové lístky, další ingledience jsou tajné).


Skla Stav ve skladech, Cena s DPH. Usporiadateľ: Lobby Bar Košice. Online predaj nápojov na mabo. Navštívte nás a vyberte si u nás za výhodné ceny.

Po dosiahnutí požadovanej zrelosti označovanej počtom hviezdičiek nastáva majstrovská práca zladenia jednotlivých eaux-de-vie. Objavte elegantný, ikonický, smelý alkohol s neprekonateľným charakterom. Najlepší e-shop s VÍNOM a ALKOHOLOM.


Doprava nad EUR ZDARMA. To je vysvetlené veľmi jednoducho. Práve tieto druhy považuje za optimálne z hľadiska ceny a kvality. Nasledujúce za nimi sú oveľa drahšie odrôd.


Nápoj majúce označené tri . S topiacim snehom, sa nám roztopili aj ceny na vybrané produkty!

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba