Makita df 331dsme

Všetky informácie o produkte Akuskrutkovač Makita DF331DSME , porovnanie cien z internetových obchodov, hodnotenie a recenzie Makita DF331DSME. Gang Getriebe Motorbremse Drehmomenteinstellung LED Arbeitslicht Transportkoffer. Akuvŕtačka Makita DF331DSME , Makita DF331DSME je.


Všechny informace o produktu Akušroubovák Makita DF331DSME , porovnání cen z internetových obchodů, hodnocení a recenze Makita DF331DSME. Ukazovateľ kapacity akumulátora. LED – osvetlenie pracovnej plochy. Rýchloupínacie skľučovadlo pre rýchlu prácu. Prezrite si aktuálne akcie, zľavy, výpredaje, diskusiu, názory a recenzie, porovnanie cien.


Objavte najlepšie ceny na slovenskom internete. Eshopy s kvalitným a značkovým tovarom ako su náradie bosch a makita alebo riad fagor a tescoma za akciové ceny. Akumulátorové napätie 1V Voľnobežné otáčky 1. Motorová brzda, elektronika a mechanická 2-rychlostní převodovka. LED osvětlení pracovní plochy s funkcí dosvitu. Součástí dodávky jsou akumulátory a nabíječka.


Akuvrtačka Makita DF331DSME , Makita DF331DSME je. Upínací rozsah skľučovadla, mm. Aku šroubovák Makita DF331DSME Li-ion 18V: doručení domů nebo na prodejnu. Nákup bez rizika: dní na vrácení. Výrobce: Makita, Makita.


Vŕtací skrutkovač Makita DF331DSME. Tento produkt byl vyprodán. Níže Vám nabízíme několik alternativ. Včetně transportního kufru. Celý popis a technické parametry.


Na splátky od: 4Kč Spočítat splátky. Dostupnost prodejen dodání do . Kompaktní aku vrtačka Makita s funkcí vrtání, šroubování a utahování je praktickým a všestranným pomocníkem pro každodenní práci i příležitostné drobné opravy. Výška (cm): Šířka (cm): Hloubka (cm): Rozměry balení: Hmotnost (kg): 1. Záruční doba: měsíců. A Makita CXT eszközök fő újdonsága. Az újdonságként bemutatkozó 18V CXT gépcsalád a hasonló . Krútiaci moment Nm, akumulátory Ah, kufor.


Makita v prenosnom kufríku nesmie chýbať žiadnemu domácemu majstrovi. Krouticí moment Nm, akumulátory Ah, kufr. Silný motor S ukazovateľom kapacity akumulátora stupňov uťahovacieho momentu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba