Kotvící hmoždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku svodu

Kotvící hmoždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku svodu. Jedinečný kotvící set pro správné zakotvení svodů do izolantů z EPS a minerální vaty, bez tepelných mostů. Rychlá a jednoduchá montáž.


Doporučujeme kotvit objímku svodu po jednom metru. Možnost montáže po omítce. Přímá montáž do polystyrénu bez předvrtání. Nosnost jedné kotvy je kg. Délka hmoždinky je cm.


Okapový systém Lindab Rainline je nově obohacen o dva nové prvky, které slouží ke kotvení objímky svodu SSVH do zateplené fasády. Lze je použít jak pro polystyrenové zateplení, tak pro zateplení z tvrzené minerální vaty. Kalený samořezný šroub do betonu s certifikovanou požární odolností F1a certifikovaným upevněním do stropu. Proboštovská 6ždinka do polystyrénu se šroubem pro objímku sv. Hmoždinka do polystyrenu MID 32x95mm na okapové svody.


Izolační ukotvení objímky Mumožňuje jednoduše, pevně a rychle ukotvit objímku svodu do zateplení. Velmi jednoduchá montáž. Ukotvení obsahuje šroubovou kotvu, šroub M1 plastovou krytku s neoprénovým těsněním a gumovou ochranou trubičku.


Na této trubce se za tepla zploští konec a ohne o 90° a do toho ohnutého konce se udělá jedna nebo díry pro šrouby M– 6. Po ztvrdnutí se přidělá upravená okapová objímka. Spirální hmoždinka plastová se šroubem pro upevnění objímky svodu v kontaktním zateplovacím systému - ETICS. Nakupte zateplovací talířové hmoždinky za nejpříznivější online ceny.


Zákazníky ověřený e-shop Levné Stavebniny doručí zateplovací talířové hmoždinky po celé ČR spolehlivě a bezpečně. Použití: EJOT spirální hmoždinka pro dodatečnou montáž lehkých nástavbových dílů na fasádách s ETICS např. Objímky se závitem do dřeva pro střešní svody. Aretace a doraz se závitem do dřeva pro okenice. Talířové kotvící hmoždinky slouží jako dodatečné kotvení tepelně izolačních desek při zateplování fasád.


Upevnění šrouby do plechu nebo do dřeva, stejně . Materiál Závitový šroub : žárově pozinkovaný. Extrémně rychlá instalace. IPL 96DS je dodávána předmonotovaná. Speciální metrický šroub je zcela zašroubován ve hmožděnce. Svod na děštovou vodu bude po instalaci v obvyklé.


Pokud potřebujete připevnit do polystyrenu věci do 9Kg je tato hmoždinka správným řešením. FID je ideální pro upevnění lehkých předmětů na zateplenou fasádu. FID je vhodná pro upevnění venkovních svítidel,. Na každou fasádu je nutné . Skladová dostupnost dle pobočky.


Okapový systém z pozinkovaného plechu, který je z výroby opatřen barevným lakováním v několika odstínech. Součástí systému jsou všechny dostupné komponenty, kolena, žlaby, svody , spojky žlabů apod. Povrchová úprava z nového, kvalitnějšího laku ROBUST.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba