Fyzioterapeut žilina

Naše zariadenie je registrované neštátne zdravotnícke zariadenie, ktoré poskytuje diagnostiku, terapiu a prevenciu v odbore fyzioterapia a rehabilitácia. Pri diagnostike a liečbe využívame moderné fyzioterapeutické postupy, metódy a najnovšie výskumné poznatky, ktoré neustále sledujeme a aplikujeme. Fyzioterapeutická ambulancia. Rehabilitácia detí a dospelých. Za hranicami bola žiadaná, no vrátila sa do Žiliny.


Objednajte sa na vyšetrenie na odbornú prehliadku cez Azet katalóg.

Michaela Kotrbancová, Mgr. Mojžíšové část A Viac o kurze ↓ Mgr. Zoznam lekárov so špecializáciou rehabilitácia, fyzioterapia , v okrese Žilina na portáli NávštevaLekára. Druh zariadenia: zariadenie spoločných vyšetrovacích a liečebných zložiek. Odborné zameranie: fyzioterapia ošetrovateľstvo a rehabilitácia.


Lenka Jatiová ako fyzioterapeut. Liečebná rehabilitácia a fyzioterapia - PhDr. REHABY - rehabilitácia detí a dospelých.


Martina Gáborová Zuzana Poláková Eva Cebecauerová (diplomovaná fyzioterapeutka ) Mgr.

Maséri: Barbora Mikulcová Terézia Šugárová Petra Frátriková. Umiestnenie: suterén, č. Na vyšetrenie sa môžete objednať telefonicky . McKenzie metóda (mechanická diagnostika a terapia) umožňuje presne zadefinovať bolestivý problém chrbta, či kĺbu a určiť tak ideálny cvik, cviky na zmiernenie, až odstránenie bolesti. Cviky slúžia ako autoterapia, ktoré si pacient vykonáva počas dňa v určitom intervale. Súčasťou je i poradenstvo v oblasti správnych . Kliknite pre ponuky práce na pozíciu fyzioterapeut pre lokalitu Žilina. Pošlite svoj životopis a nájdite si nové zamestnanie.


Voľné pracovné miesta fyzioterapeut. DMO a inými ochoreniami CNS a pohybového aparátu. Metodika: Reflexné cvičenie podľa V. Ivana Majsniarová - fyzioterapeut. Na oddelení sa snažíme zabezpečiť v rámci liečby čo najrýchlejšiu adaptáciu pacienta do bežného života, skvalitnenie jeho zdravotného komfortu, poprípade prevenciou predchádzať zdravotným komplikáciám.


Jandzíková Janka – fyzioterapeut. FYZIOTERAPEUTICKÁ AMBULANCIA – rehabilitácia detí a dospelých. Z lekárskych vied sú to študijné odbory 3. Rozdielom oproti študijnému odboru fyzioterapia je vzdelávanie pre .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba