Divadlo kampa adresa

Divadlo Kampa pro kulturu sebepoznávání - cestou hry, řeči, pohybu, hlasu, tance, čaje, zvuku, tajemství, času. Hledejte tento růžový domeček v areálu budov České obce sokolské. Sokola prosíme návštěvníky divadla , aby využili parkovacích míst v oblasti Újezda, Arbesova náměstí, Andělu a okolí.


Nízká kapacita sálu (-míst) umožňuje interakci a intimní komunikaci mezi herci a dětským publikem. Věříme, že se u nás budete cítit jako doma!

Práva ze vstupenky lze uplatnit předložením zákazníkem vytištěné elektronické vstupenky nebo jejím předložením na mobilním zařízení nebo tabletu . Praha, výpis z obchodního rejstříku - adresa sídla firmy, majitelé, vedení firmy, založení a vznik obchodní společnosti, předměty činnosti, aktuální výpis Divadlo Kampa o. Divadlo Kampa , někdejší Malé Nosticovo divadlo (v minulosti též Divadlo Nablízko, Divadlo Čertovka) je malá divadelní scéna v Praze na Malé Straně. Nachází se v areálu paláce Michnů z Vacínova v ulici Nosticova č. Název kulturního zařízení: Divadlo Kampa. Adresa : Nosticova 6mapa.


Okres: Praha (kina, divadla, kluby).

Aktuální i úplný výpis firmy Divadlo Kampa o. Obchodního rejstříku - majitelé , vedení firmy, vztahy osob. Nabídky volných pracovních míst Divadlo Kampa o. Dramatizace stejnojmenné knížky o malém indiánovi z kmene Čerokí jménem Malý strom. Vhodné pro děti od let.


Dramatizace velice populární stejnojmenné knížky o malém indiánovi jménem Malý strom z kmene Čerokí, který se po smrti svých rodičů dostane ke svéráznému dědečkovi a moudré . Paralelní vesmíry Divadlo Kampa, Praha ut 23. Malá vizita Divadlo Kampa, Praha st 21. V pamäti Preložiť túto stránku Kurzy zpěvu pro začátečníky, skupinové bubnování. On čeká a ví, že už se nikdy nevrátí. Jejich rodiče jsou spolu a osamělí.


Hra pro dva herce od oceněného souboru Matchbox Theatre . Trn kombinuje osobní zkušenosti a pravdivý příběh evangelického faráře, jehož . Hrají: Lucie Charouzová, Jana Novorytová. Taneční představení, které zkoumá vztah mezi zvukem a pohybem.

Obyčejná krabice, krabice ovládá zvuky, tanečnice . Divadla Kampa , které sídlí v Nosticově ulici v růžové budově u Čertovky. V naší volné knihovničce si můžete půjčit zadarmo a na Vám vyhovující dobu inspirativní čtení a třeba zároveň na výměnu zanechat knihu, kterou jste již přečetli a mohla by potěšit někoho jiného.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba