Vodičský preukaz a cena

C, CE , DE pred zaradením do kurzu, správny poplatok za skúšku, kurz poskytovania prvej pomoci, skénovanie po úspešnom absolvovaní skúšky - nie sú v cene výcviku) . Sú určené najmä záujemcom, ktorí sú už držiteľmi vodičského oprávnenia a majú záujem zdokonaliť sa vo vedení motorového vozidla a uchádzačom o vodičský preukaz , ktorí si . Veľký motocykel, AA A, 25€, 1 €. Osobný automobil, B, 50€, 3€. Traktor, T, 44€, 3€.

Vodičský preukaz skupiny A A A s autoškolou Active v Bratislave. Cena na skupinu A 5€. Kurzy otvárame priebežne, môžete sa prihlásiť. Ako sa zapísať do autoškoly? Prihlásiť sa na vodičský kurz je jednoduché.


Naša autoškola Vám ponúka aj osobitné . Iné poplatky: praktická prvá pomoc, lekárska prehliadka, psychologické vyšetrenie, správne poplatky za skúšku, opakovacia skúška a vydanie vodičského preukazu.

Poskytneme Vám odbornú teoretickú výučbu, trenážérový a praktický výcvik na najvyššej úrovni. Nové požiadavky, ktoré musia splniť autoškoly, síce môžu prispieť k lepšej kvalite výcviku. Jedno však prinesú určite: vyššie ceny kurzov. Kto si ešte chce urobiť vodičský za súčasné ceny , mal by si poponáhľať, autoškoly začnú zdražovať už čoskoro.


AKCIA: ZDARMA UČEBNICA, TESTY A KURZ PRVEJ POMOCI v cene 50€. Základný kurz na získanie vodičského oprávnenia na skupinu „B“. Preukaz na auto a normálnu motorku mám od 13. Ak by vstúpili do platnosti, mohlo by získanie vodičského preukazu byť až dvojnásobne drahšie.


Problémov je podľa nich hneď. Miloš Madro, učiteľ z bratislavskej autoškoly na Exnárovej ulici si myslí, že novelizácia určite prinesie zvýšenie ceny vodičských oprávnení. ZÁLOHA LEN 20 - € prihlaska je platna ak je uhradená záloha.


MOŽNOSŤ PLATBY AJ NA SPLÁTKY BEZ ZVÝŠENIA CENY ! Teraz je poplatok za vodičský preukaz okolo 3eur, predpokladám, že sa zvýši . V cene výcviku je zahrnuté absolvovanie . Predtým sme mali viaceré autoškoly veľkú plochu, kde sme sa striedali a nebolo potrebné to dokladovať.

Teraz aj keď máme autotrenažér, musíme mať aj cvičisko ,“ uzavrel Renner. Nové ceny za vodičský kurz vypočítal pre Slovenskú komoru výcvikových zariadení autoškôl Jozef Rohaľ. B- Trojkolky, štvorkolky do 5kg. AM - Malé motorky najväčšou konštrukčnou rýchlosťou . Poskytujeme kvalitný výcvik za korektnú cenu. Autoškola TINKA je legenda medzi autoškolami v Prešove.


Všetky firmy z oblasti Autoškoly v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba