Renovacia hrobov

Vítame Vás na stránke TEMEX - kompletné renovácie hrobov. Prečo utrácať tisíce eur za rozbitie starého hrobu a vyhotovenie nového, keď sa dá starý hrob zrenovovať na skoro nový za podstatne menšiu cenu! Všimli ste si pri návšteve Vášho hrobu že: Máte praskliny, hrdzu, vosk alebo mach na hrobe.


Brúsenie starých hrobov diamantovým kotúčom za mokra. Rozhodli ste sa renovovať hrob ?

Pomocou diamantového brúsneho kotúča vymývaného vodou odstránime z povrchu machy a dlhoročné usadeniny. Portfólio služieb zahŕňa všetko od pozametania hrobu , cez impregnáciu kameňa, renováciu písma až po kompletné hĺbkové vyčistenie hrobu a pomníka, pričom vynaložíte niekoľkonásobne menej finančných prostriedkov ako u konkurenčných firiem a za menej peňazí dostanete väčší balíček služieb. Výber z realizácií prekrývania a renovácií starých a poškodených pomníkov, sanácia pomníkov. Opýtajte sa na cenu renovácie pomníka. Výsledkom budete očarení.


Renovácia a čistenie hrobov aj s obnovou písma. Doprava zdarma, možné zľavy. Výroba, dodávka, rekonštrukcia, renovácia hrobov a pomníkov.

Pieskovanie písma do kameňa. Výroba a predaj dlažby, obkladu, parapet. Spracovanie prírodného kameňa rôznych materiálov, výroba náhrobných pomníkov rôzneho druhu, panelových hrobiek, renovácia starých hrobov , pieskovanie, preznačovanie písma a predaj doplnkov.


Zabezpečíme kompletnú obnovu a rekonštrukciu hrobu a náhrobných kameňov. Počas jari sa venujeme upratovaniu záhra obydlí, renovácií stavieb, no nemali by sme zabúdať ani na našich blízkych zosnulých. Jar je totiž najvhodnejšie obdobie na renováciu hrobov z praktického aj finančného hľadiska. Kamenárstvo Šegita Syenit Skačany, Partizánske.


Po telefonickej dohode aj mimo otváracich hodin. Možný nákup aj na splátky bez navýšenia ceny. Vitajte na našich stránkach. V spolupráci s dodávateľmi na Slovensku ponúkame pomníky, žulové dosky, kompletné . OPRAVY A BRÚSENIE STARÝCH HROBOV Pre staršie kameninové hroby ponúkame kvalitné vybrúsenie do hladka, ktoré brúsime špeciálnymi kamenárskymi brúskami so špeciálnymi diamantovými kotúčmi v rôznej drsnosti ( od najdrsnejšieho po najjemnejší), aby hrob ostal vybrúsený úplne do hladka, čím sa predĺži . Opravy a rekonštrukcie starých hrobov. V niektorých prípadoch sa dá namiesto montáže nového hrobu opraviť a zrekonštruovať aj Váš starší hrob.


Všetko záleží od miery poškodenia či už počasím, vekom, vandalizmom. Kontaktujte nás, hrob si pozrieme a zhodnotíme najlepší spôsob opravy a renovácie Vášho hrobu.

REKONŠTRUKCIA HROBU NA URNOVÝ HROB. Rekonštrukcia jednohrobu na urnový hrob vydláždením podesty a vybudovaním urnového hrobu z materiálov Vanga Red a Nero Zimbabwe. Pred rekonštrukciou Po rekonštrukcii . Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Používaním tohto webu s tým súhlasíte.


Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba