Putzmeister cena

Rozbehová chémia jednorázovo - 20. Doprava transportbetónu. Za každých ďalších, i začatých, min. Kliknite na obrázok alebo model značky pre viac detailov.


PUTZMEISTER Zapožičanie stroja - hod.

Putzmeister ” - to nie sú len čerpadlá betónu. Prídavné potrubie, bm, €. Obdobie, Cena bez DPH, v cene aj strojník. Ponúkame vám výkon mobilného čerpadla na betón PUTZMEISTER BSF 36. Betonpumpa PUTZMEISTER , hydr. Prodám funkční pumpu na beton od výrobce putzmeister.


Trieda betónu z monofrakcie, merná jednotka, cena bez DPH, cena s DPH. Pri použití zimnej prísady sa cena za 1mbetónových zmesí navyšuje o 5€ bez DPH.

Pumpa PUTZMEISTER M3 km, 80€, 16€. Pristavenie, kpl, 4€, 4€. Rozjazdová chémia, kpl, 2€, 3€. Príplatky pre Transportbetón, cena bez DPH . Použitie rozbehovej chémie.


Pro více detailů klikněte na obrázek nebo. Nemůžete najít to, co hledáte? Pokud hledáte ojeté stroje značky betonové pumpy, kontaktujte přímo prodejce značky betonové pumpy. Bezplatná inzercia, putzmeister predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk. Finálna cena je určená na základe individuálnej kalkulácie v závislosti od množstva, spôsobu a miesta dodania. V prípade zrušenia záväzného termínu. VOLVO Pumpa CIFA, m, €. Autočerpadla s domíchávačem betonu PUMI.


Stacionární čerpadla betonu. Přídavné čerpadla za autodomíchávač.

P 7TD je jediné čerpadlo na jemný beton, které je schopné na malém prostoru zpracovávat materiál o max. Díky instalovanému automatickému těsnění lze bez problémů čerpat také extrémně tekuté materiály. Olejem chlazený 3- válcový .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba