Pobyty v tatrach akcie

Pobyty vo vysokých tatrách so skvelými zľavami len u nás! Ubytovanie v Tatrách za najlepšie ceny. Garantujeme Vám 1 spokojnosť a asistenciu s výberom vhodného pobytu či dovolenky. Vyberte si svoju zľavu na pobyt v Tatrách.


Luxusný wellness pobyt v Hoteli Pieris Podbanské!

Zvýhodnené deti do r. Romantické pobyty pre dvoch, v kúpeľoch, zľava, predaj romantických pobytov, zažite romantický pobyt v hoteloch na Slovensku, wellness, víkendové. Známe pohorie Tatry sa rozprestiera na severe Slovenska a juhu Poľska. Nech už sa rozhodnete pre pobyt vo Vysokých či Nízkych Tatrách , nešliapnete vedľa. Vysoké Tatry : oddychový pobyt v Apartmáne B 101.


Fotka zľavy: Využite možnosť prežiť tohtoročnú zimnú dovolenku vo Vysokých Tatrách. Detailne overená ponuka našim tímom. Pre túto stánku nie sú k dispozícii žiadne informácie.

Využite akcie na víkendové pobyty , wellness víkendy alebo seniorské zľavy. Svojich najbližších a známych môžete prekvapiť darčekovou poukážkou Sorea. Permon pre všetkých so všetkým.


TIP na predĺžený víkend. Akciové pobyty v Tatrách. Recenzie: „Zo širokej ponuky som sa rozhodla pre tento pobyt, pretože. Na výber strava formou pol. Dovolenkujte vo Vysokých Tatrách ! V krásnej prírode, v lyžiarskom a turistick.


Termálne kúpele Turčianske Teplice s polpenziou, procedúrami alebo aj AQUAPARKom! Grandhotel Starý Smokovec je historický štvorhviezdičkový hotel v Starom Smokovci vo Vysokých Tatrách. Grand Mountain Spa ponúka relax, masáže a ošetrenia s využitím tradičných tatranských byliniek a lesných plodov.


Exteriérová časť hotelového wellness je . Navštívte hotel v tatrách a doprajte si dávku oddychu s celou svojou rodinou. Hotel Crocus predstavuje najnovšie ubytovacie zariadenie na Štrbskom Plese. Pre hostí ponúka komfortné ubytovacie služby v priestranných apartmánoch troch rôznych veľkostí.


Lokalizovaný je hneď pri centrálnom parkovisku a konečnej stanice elektrických železníc.

Ideálny pre rodiny s deťmi, rodinné oslavy, svadby,. Dovoľujeme si Vám predstaviť hotel Toliar, ktorý sa nachádza v prekrásnom prostredí Vysokých Tatier, v turistickom centre Štrbské Pleso. Hotel je vhodný na individuálnu či rodinnú rekreáciu, školiace pobyty , firemné stretnutia, wellnes a ski pobyty.


V nádhernom prostredí Vysokých Tatier nájdete pohodlie, veľký výber gastronomických špecialít, relax i príjemný wellness s výhľadom na krásy okolitej prírody. DPH a platia pre individuálneho klienta. Novopostavená Chata Tatry je situovaná v obci Veľká Lomnica, s prekrásnou scenériou Vysokých Tatier.


Veď čo môže byť krajšie, ako stráviť Vianoce . Doprajte si úžasný relax v Tatrách s ubytovaním v hoteloch AquaCity Poprad. Pobyt na noci len za cenu nocí. Ušetrite až … Viac informácií . Hotel Horizont Resort ponúka všetkým lyžiarom… Viac informácií .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba