Oreganovy olej cena

Zápaly, infekcie, neustále sa opakujúce problémy s trávením. Oreganový olej má unikátne zloženie. Významná je najmä látka zvaná carvacrol (karvakrol), ktorá prirodzene potláča premnožené baktérie, vírusy, mykózy i rôzne parazity. Obsahuje najmä látku zvanú carvacrol, ktorej obsah je až.


JAMIESON OREGANOVÝ OLEJ - Výživový doplnok.

Posilňuje imunitu, pôsobí ako antioxidant a. Vaša cena s DPH: 1€. Nákupom získate bodov na vernostnú kartu Dr. Pôsobí proti baktériám, vírusom a zápalom.


Oregánový olej je považovaný za najsilnejšie antibiotikum na svete. Viete aká je jeho cena a účinky? Nevýhodou môže byť len jeho vyššia cena.

Mam problémy a candidou v tele a rozhodla som sa pre oreganovy olej v kapsuliach. Je tu spomenuté dávkovanie že 3x200mg a aj odporúčanie na kapsule Zn. BIOPURUS BIO OREGANOVÝ OLEJ 1x1ml. Cena : 2€ K dispozícii 15. Macerát (výluh) oregana v BIO slnečnicovom za studena lisovanom oleji.


Silný antioxidant, ktorý chráni bunky pred voľnými radikálmi. Podporný prostriedok pri liečbe . Skladovanie: skladujte na tmavom a chladnom mieste do C. Pri nízkej teplote môže byť produkt zakalený prípadne stuhnutý, pri izbovej teplote sa tento efekt stratí. Po otvorení spotrebujte najneskôr do mesiacov. Ide o veľmi silnú bylinku s unikátnymi liečivými účinkami.


V podstate ide o najpotentnejší rastlinný olej na svete! Silné prírodné antibiotikum. Kedy môžete oregánový olej použiť: - pomôže pri vykašliavaní.


Zoznam zdravotných tvrdení, ktoré možno uvádzať na potravinách podľa článku ods. Candimis (Candimin) - čistý oregánový olej.

Získava sa z odrody Origanum vulgare, ktorá obsahuje vysoko kvalitný, antisepticky pôsobiaci carvacrol. Vložte ho do sklenenej fľaše a zalejte panenským slnečnicovým olejom tak, aby boli všetky rastliny pod hladinou. Po dvoch týždňoch oregano vyberte.


Olej do roka spotrebujte.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba