Male domy cena

Prinášamen na slovenský trh moderné rodinné domy za neuveriteľné ceny. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok. Montované rodinné domy systémom v stave holodomu v cene do 50.


V cene domu nie je zahrnutá projektová dokumentácia ktorú je nutné zakúpiť u. Potom Vám určite postačí malý montovaný dom , ktorý zaobstaráte veľmi lacno a rýchlo.

Počas krátkej doby môžete bývať. Malé montované domy možno využívať ako celoročné , alebo i sezónne - ako chatu. Vždy je však výhodnejšie postaviť si lacný domček na vlastnom pozemku, ako byt v panelovom dome, ktorých ceny. Celkové úžitkové plochy montovaných domov sú prevzaté z príslušných projektových dokumentácií a upravené (navýšené) pre montovanú variáciu stavby. Poèet obytných miestností: 2. Dvojizbový nízkoenergetický bungalov s plochou 60m2.


Domček vhodný na malé pozemky pre 2-osoby. Naše drevostavby a montované nízkoenergetické domy na kľúč vám poskytnú maximálny komfort za najnižšiu cenu.

Ultra nízkoenergetické rodinné domy na kľúč od DATA sú tou správnou voľbou pre vaše spokojné bývanie. Rodinné domy mikro - Veľmi úsporné malé podkrovné rodinné domy na rovinaté pozemky. Viac ako typov katalógových domov a viac ako 4rôznych projektov. Domy upravujeme podľa vašich požiadaviek bezplatne.


Konkurenčné ponuky prosím porovnávajte precízne po položkách. Až potom skutočne oceníte tú našu! Domy na kľúč , Ako jedna z mála firiem nepýtame platby za výstavbu vopred. Faktúrujeme iba zrealizované etapy výstavby.


Taktiež záruku Vám dávame ako stabilná firma a nie ako živnostník na “starom žiguláku”. Letný dom medzi šafranmi 2. Pak Vám jistě postačí malý montovaný dům, který pořídíte velmi levně a rychle. Během krátké doby můžete bydlet.


Interiér rodinného domu JAS je ďalší zo série našich projektov, ktorý je charakteristický elegantnou až decentnou jednoduchosťou, ktorá pôsobí v danom interiéri veľmi sviežo. Prvky sú ortogonálnych tvarov a lomených dynamických línii. EUR s garážou všetky bungalovy.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba