Kasirovana folia

Vyznačujú sa nadštandardnou pevnosťou, odolnosťou proti poveterno. Fólia kašírovaná má veľmi dlhú životnosť. Na fólii sú použité veľmi kvalitné materiály. Zvarovanie fólie Vykonávame zváranie fólií na zákazku.


Fólia chráni pred mechanickým poškodením.

Kaširovaná fólia má vysokú odolnosť predovšetkým proti mechanickým a poveternostným vplyvom. Použitie fóliovníkovej fólie. Dva typy fólie sú určené predovšetkým k . V této kategorii si můžete objednat různé metráže, nebo celou roli, kde je zvýhodněná cena.


Typ ANTIFOG je s antikondenzační úpravou, kapky po ní stékají a neskapávají na rostliny. Vhodná na fóliovníky, dvojročná. Agrofóli je vhodná na využitie pri zakrytí fóliovníkov a fóliových tunelov.


V stabilizovaná, na mesiacov.

Sprostredkujeme pre Vás výrobu plachty na fóliovník, podľa vami zadaných parametrov. Plachty sú z čírej polyetylénovej kašírovanej fólie , stabilizovanej proti UV žiareniu a so životnosťou 3-rokov. Jednotlivé plachty sa buď . PE materiál (polyetylénové fólie). Svařování - výroba, prodej folií a plachet na foliovníky, bazény a zahradní jezírka.


Nově zřízený přehledný E-obchod. Dostupnosť podľa pobočky. Tento web používa k poskytovaniu služieb, personalizácii reklám a analýze návštěvnosti súbory cookie. Kašírovaná nopová fólia DEKDREN G8.


Používaním tohto webu s tým súhlasíte. Hodnotenie Otázky Moje inzeráty Pridať inzerát. Díky výztužné mřížce se tento typ fólie vyznačuje vysokou mechanickou pevností.


Plachty, fólie , textílie a potřeby pro dům, stavbu a zahradu. Mohou být jednostranně nebo oboustranně kašírované. Oproti běžným fóliím se vyznačují vysokou mechanickou pevností, kterou zajišťuje především výztužná mřížka ve fólii.


Mají dlouholetou životnost, odolnost . Fólie kašírovací 1x100m cena za 1m!

Veletrh se koná v německém Norimberku v termínu od 29. Najdete nás v hale stánek č.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba