Jazierkova folia 1mm

PVC fólia (produktov). Ak má jazierko hĺbku cca 5m a rozlohu do 130m2. Odporúčaná ochranná vrstva je geotextília A300g. Postup objednania: Do políčka želanú dĺžku fólie.


Vyberajte si Fólie pre jazierka podľa parametrov a porovnávajte ceny z internetových obchodov na Heuréke.

Jazierkova folia Fatra 1mm. Nejčastěji používaná pre zahradne jazierka našich zákazníkov. Prodáváme pouze kvalitní jezírkové fólie českých výrobců, které jsou vyrobené z. Hrúbka: mm, šírka: m. Pevné jazierkové fólie o hrúbke 1mm pre použite i vo väčších zátažiak. Folie sú UV stabilizované.


Režeme podľa požiadaviek zákazníka po pol metri (min. odber 8x5metra).

Cena za dopravu podľa váhy Info. Možnosť odobrať presný rozmer. Prezri si u nás jazierkova folia a porovnaj ceny v 10. Pre dlhšiu životnosť odporúčame použiť radšej fóliu hrúbky 1mm.


Je nezávadná pre človeka, ryby a rastliny. Fóliu je možné zvárať horúcim vzduchom, alebo lepiť za studena pomocou lepidla. Fólia mm hrubá sa málo používa, ak sa však pre ňu predsa len rozhodnete, doporučujeme ju len pre malé jazierka max.


Tieto hrúbky sa používajú pri väčších a hlbších jazierkach. Nevýhodou je ich menšia rozťažnosť a teda aj prispôsobenie sa nerovnostiam výkopu, ale aj ich kratšia životnosť. Množstvo: Popis: - hrúbka: . Nejlevnější jazierkova folia na Slovensku. AQUAPLAST 8je určený predovšetkým na vykladanie záhradných jazierok, . Vhodná pre jazierka aj biobazény. Aby sa nepretrhla, je nutné ju klásť na povrch bez ostrých kamienkov.


UV žiareniu, mrazom, hnilobe a prerastu koreňov.

Podsypáva sa buď dunajským pieskom alebo ako. Váš prehliadač má vypnutý Javascript. Pre nakupovanie je potrebné ho povoliť.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba