Elasticky patent

Elastický materiál vhodný na lemy tričiek, mikín, teplákov a pod. Patent je elastický materiál vhodný na lemy tričiek, mikín, teplákov a pod. Patent elastický rebrovaný 340gr - svetlý mint.


NÁPLETY, LEMY a PRUŽNÉ PASY. Je v hladkém provedení, tzn.

Veľmi dobre drží tvar vďaka vyššej gramáži. Jemný žebrový úplet byl vyroben z bavlněné elastické česané příze s podílem Lycry. Jednoduchý spôsob, ako háčkovaným čiapkam, rukávom a pod.


Háčkovaný patent môže byť veľmi efektný aj keď ním uháčkujete napr. Dnes bude reč o vertikálnom patente. Náplet rib 1x- červený náplet. EU, garantovaná kvalita.

ATEST : EKO STANDART 1I - certifikát do let . Vhodný i pro děti do tří let. Cena 1- kč je za 20cm délky. Je také vhodný na dětské če. CENA 15- Kč ODPOVĚDĚT NA INZERÁT již odpovědělo zájemců 29.


V tomto díle se naučíte uplést dvěma způsoby pružný patent , který použijete na začátku svetru, rukávů, na čepici. Spodná časť kabátu má dlhý elastický patent , ktorý sa prispôsobí vašim nohám a zaručí, že vám nebude popod kabát prefukovať. Rukávy majú taktiež patenty, ktoré udržujú teplo.


Hladký elastický patent a rebrovaný patent. Oba sú vhodné na ukončenie rukávov, teplákov a podobne. Vonkajšie vrecká, Bočné vsadené vrecká So zipsom. Materiál na lemy u triček, mikin, polokošil, tepláků apod. Vnútorné vrecká, vnútorné vrecká.


Lze též použít pro výrobu triček, sukní, bodýček, čepiček apod. Velmi jemný, padavý a elastický tyl.

Pohodlna, elasticky patent cez brusko, vpredu falosne razporky. Nedostatky - vid foto, trosicku natrhnuty zadny razporok, popraskana nitka vpredu na e. Střední, flexibilní, část se skládá nejméně ze dvou elasticky ohebných kolejnic, v tomto případě (4), (4) a ozubeného hřebene (46), které jsou k podkladové desce (20) připevněny přes pevný bod (16), a které jsou vzájemně mechanicky a funkčně svázány distančními pražci (15) nebo pražcovými segmenty (26). Pletené ako rebro 2:alebo ako hladký patent (je to uvedené pri farbách ). Veľkosti: s, m, l, xl, xxl. Materiál: bavlna, polyester , Farba 34: bavlna, viskóza. Ukážeme si, jak háčkovat pružný vzor, který je ideální např.


Uháčkujeme počet řetízkových ok (řo) odpovídající požadované šířce dílu. Nyní uháčkujeme krátký sloupek (KS) do 2. Pokračujeme v řadách KS vpichovanými za zadní část ok až do .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba