Bramac platinum latovanie

Sklon strechy 15° až 25°. Minimálne prekrytie: 1cm. Vzdialenosť lát (max.): 3cm.


Pri použití krajných škridiel musí byť vzdialenosť . Mimoriadne hladký atraktívny povrch spolu s extrémnou pevnosťou a odolnosťou voči mrazu, vetru a krupobitiu robia z tohto modelu skutočnú kráľovnú medzi . S týmto prierezom lát v mnohých oblastiach Slovenska aj vystačíme.

V oblastiach s častým výskytom snehu a tiež pri väčších vzdialenostiach krokiev je celkom možné, že bude treba použiť o niečo väčší prierez lát. Pomôcka k orientovaniu sa v schéme. Farebné plochy vyznačujú možnosť alebo potrebu použitia jednotlivých komponentov.


Postupujeme podľa schémy v poradí od 1. Odporúčané latovanie : min. Ceny strešných krytín v našom obchode platia len pri objednávke množstiev na celú strechu rodinného domu (cca m2). Pre menšie objednávky platia cenníkové ceny.


Ak sa preň rozhodnete, určite neurobíte chybu.

Latovanie , 3– cm. Materiál, vysoko kvalitný farbený betón. V ponuke je v dvoch najžiadanejších. Povrchová úprava Platinum. Takýto model škridly máme všetci v pamäti od detstva.


Model Reviva je však klasikou v novom šate. Spôsob kladenia, na väzbu . Po obhliadke stoviek novostavieb v okoli TT za posledny rok som ale pozoroval, ze absolutna drviva vacsina domov ma bramac skridle, snad na tondach je 15. Krycia šírka pravých krajných škr.


Spôsob kladenia: na väzbu. Bramac Reviva Protector. Hned po dozdění a zarovnání štítů jsem se vrhnul na střechu. U laťování a pokládky takové střechy jsem už byl . Vláknitocementové prvky môžu byť rovinné alebo profilované, veľkoformátové alebo maloformátové.


Ako podklad sa používa latovanie alebo debnenie pokryté bitúmenovým pásom, upevňujú sa skrutkami, klincami a sponami. Ak je prvok vlnitý, uchytáva sa vždy v mieste vrchnej vlny. Figaro je veľkoformátová krytina moderného tvaru, ktorá má hladký povrch, strohé tvary, pravouhlé línie, to všetko podporuje modernú jednoduchosť a na streche vytvára dokonalý súlad.


Drážky vo vertikalnom i horizontálnom smere zaisťujú bezpečnú ochranu v náročnejších klimatických oblastiach.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba