Vodičský preukaz cena 2017

Nové požiadavky, ktoré musia splniť autoškoly, síce môžu prispieť k lepšej kvalite výcviku. Jedno však prinesú určite: vyššie ceny kurzov. Kto si ešte chce urobiť vodičský za súčasné ceny , mal by si poponáhľať, autoškoly začnú zdražovať už čoskoro.


Vodičské preukazy skupín A B. B - automat: Cena : klasický kurz, 67€.

Individuálny kurz, 79€. Motorka A A bez obmedzenia: Cena : VP sk. Predtým sme mali viaceré autoškoly veľkú plochu, kde sme sa striedali a nebolo potrebné to dokladovať.


Teraz aj keď máme autotrenažér, musíme mať aj cvičisko ,“ uzavrel Renner. Nové ceny za vodičský kurz vypočítal pre Slovenskú komoru výcvikových zariadení autoškôl Jozef Rohaľ. Skupina vodičského oprávnenia, Vek, Skupinový výcvik, Rýchlokurz, Správny poplatok.


C, CE, DE pred zaradením do kurzu, správny poplatok za skúšku, kurz poskytovania prvej pomoci, skénovanie po úspešnom absolvovaní skúšky - nie sú v cene výcviku) . Sú určené najmä záujemcom, ktorí sú už držiteľmi vodičského oprávnenia a majú záujem zdokonaliť sa vo vedení motorového vozidla a uchádzačom o vodičský preukaz , ktorí si chcú doplniť jazdy počas výcviku v autoškole.

Kondičný výcvik je zameraný na samostatné zvládnutie vedenia motorového vozidla v obtiažnych . Veľký motocykel, AA A, 25€, 1 €. Osobný automobil, B, 50€, 3€. Traktor, T, 44€, 3€. Cena vzrastie aj pre vyššie náklady. Teraz je poplatok za vodičský preukaz okolo 3eur, predpokladám, že sa zvýši . Ak si plánujete urobiť vodičský preukaz , poponáhľajte sa! Všetky tieto náklady sa premietnu do ceny kurzu,“ povedal pre Hospodárske noviny Peter Čavojský z bratislavskej autoškoly Plus1.


Obaja sa zhodujú , že tieto novinky poženú ceny vodičákov poriadne nahor. AKCIA: ZDARMA UČEBNICA, TESTY A KURZ PRVEJ POMOCI v cene 50€. Základný kurz na získanie vodičského oprávnenia na skupinu „B“. Naša autoškola Vám ponúka aj osobitné . Kurzy na auto,autoškola na motorku, osobitne výcviky ,doškolovacie kurzy vodičov. Skupiny AM, A A A, B B, C C, C1E, CE, D D1E, DE, T,.


Držitelia preukazov majú možnosť výberu vozidla: Mercedes A 16 VW Golf radu V, VI, VII, BMW 118 Škoda Fabia, VW Touareg. Dobry den Martin, aktualnu cenu kurzu Vam poskytne priamo Autoskola Gonda.

Správne poplatky v kolkoch za jednotlivé administratívne úkony. Autoškola MOSKAL Vám ponúka možnosť absolvovať kurzy na získanie vodičského oprávnenia a následne po úspešnom zvládnutí záverečnej skúšky získať vodičský preukaz nasledovných skupín: B a podskupiny A1. Poskytneme Vám odbornú teoretickú výučbu, trenážérový a praktický výcvik na najvyššej úrovni.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba