Škárovka buk

V pamäti Podobné POZOR! Naše štandartné formáty vám dovezieme ihneď. Podľa Vášho želania materiál aj narežeme, ofrézujeme, nalakujeme. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Schody, schodové diely, skarovka z buku a dubu vyrába MADERO. Predávame suché drevo a brikety, dodávame okamžitě.

Kus prírody, pre vnútorné i vonkajšie. Drevené schody, Schodnice, Škarovka , Podesty. Používam materiály BUK a DUB v hrúbkach : 12mm Pre viac informácii píšte alebo volajte.


Skladom Vám ponúkame škárovky rôznych hrúbok z drevín buk , dub a smrek. Jedná sa o kvalitný produkt z vlastnej výroby. Kovanie na Nábytok KNN s. HPL) Výrobca: Kronospan Jihlava.


Pracovná doska pre kuchynské linky a plochy pre prípravu jedla. Tieto panely majú široké využitie pri výrobe nábytku (pracovné dosky, kuchyne, stoličky, stoly, knižnice) alebo ako stropy a obloženie.

Su opracovane so zaoblenou hranou. Staci uz Len nafarbit (bud Lazurou a lakom, alebo voskom) . Step, Beech, finger joint solid woo grade A-B Priblíženie. Referencie: Condition: Nový produkt.


Buk , škárovka cinkovana, Trieda A-B. Pozor: Posledné kusy na sklade! Veľkoobchod a maloobchod s nábytkovým kovaním ako sú OSB III - dosky pre stolárov, výrobcov nábytku a domácich majstrov. Všetko kovanie pre Vaše kuchyne, skrine, postele a iný nábytok vrátane drezov a batérií.


Buk drevená pracovná doska, buková škárovka , drevené masívne doska BC, surové prasovné dosky Buk pracovná doska, buková škárovka , drevené masívne dosky. Vyrábam drevené schody, schodnice, stupne,podstupne ,našlapné dosky, podesty. Všetko vyrobené na mieru z materiálov BUK ,DUB cinkované,priebežky. Rozmery dosák: na objednávku (čakacia doba týždeň).


Spárovka BUK cinkovaná tl. Detail - Poslat poptávku .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba