Masivne dosky

Vďaka tomu, že hotové dosky sú pevné a stabilné, sú ideálne pre vysokokvalitný nábytok a interiérové ozdobné dekoratívne prvky, ako schodiská, parapetné dosky , alebo na nosné konštrukcie. Na výrobu masívnych lepených . Prírodné drevené masívne pracovné dosky , škárovky a priebežky. Designed by peter marák.


Prirodzene teplý povrch a originálna kresba dreva dodá Vášmu interiéru príjemný pocit pohody. Vďaka vhodným technologickým úpravám dosahuje materiál vyššiu odolnosť voči mechanickému poškodeniu a pôsobeniu vody.

Drevene zahradne chatky. V kuchyniach a kúpelniach je obľúbeným materiálom výroby pracovných dosiek. Lamely z listnatých alebo ihličnatých drevín sú šírkovo a dĺžkovo zlepené do veľkorozmerových blokov. Pri výrobe vrstveného dreva sú lamely už pred lepením technicky vysušené na vlhkosť až , ktorá zodpovedá približne rovnovážnej vlhkosti . Na jeho výrobu používame predovšetkým bukové a dubové drevo.


Masívne veľkoplošné dosky (dub). Rozšírená ponuka zahŕňa jaseň a javor. Lamely z týchto listnatých drevín sú lepené po celej šírke a dĺžke do veľkých blokov. Sú pevné a dobre držia tvar, vďaka .

Veľkoplošné 3- vrstvé dosky s dvoma rovnobežnými vrchnými vrstvami a jednou stredovou vrstvou, ktorá má kolmý priebeh vlákien k priebehu vlákien. Táto doska už niečo vydrží: Spĺňa požiadavky pre vysoko namáhané oblasti v interiéri aj exteriéri, tiež požiadavky na dekoratívnosť alebo špeciálne technické požiadavky. Kompaktná doska od spoločnosti FunderMax je mnohostranne využiteľná.


Ponúkame Vám širokú paletu rôznych výrobkov a polotovarov z masívneho dreva. V našej ponuke nájdete škárovku, hranoly, lišty, prahy, tyče, tatranský obkla palubovku, osb dosky , palivové drevo a mnoho ďalších produktov. Tento ekologicky čistý materiál má vďaka svojej mnohotvárnosti talent prispôsobiť sa . Celý výrobný proces (od rezania, cez sušenie, lepenie až po brúsenie či olejovanie) podlieha prísnej kontrole, čo zaručuje vysokú kvalitu výsledného výrobku.


Spojovacia skrutka pracovnej dosky 150mm. Nájdete u nás aj doplnkový sortiment, ktorý je určený najmä na kuchynské linky, ale použiteľný je aj na pracovné pulty, v laboratóriách a pod. Pracovné dosky Európske dreviny. Výroba a predaj výrobkov zo starého masívneho dreva.


Skúsení predajcovia s praxou. Množstvo tovaru ihneď k . Olejované masívne okrajové terasové dosky pcs – 5mm s priloženými spojkami. Hotové dosky sú pevné a stabilné a sú ideálne pre vysokokvalitný nábytok ozdobné dekoratívne prvky určené do interiéru. Cena hobľované tmel, brúsené tmel, štrukt. Akonáhle si obľúbite stolovú dosku, dokážete ju použiť na množstvo rozličných spôsobov.


Možno sa budete čudovať, ale masívne atraktívne stolové dosky dokonale poslúžia ako pracovný stôl, jedálenský stôl či podpera pod PC.

So širokým sortimentom stolových dosiek a nôh si navrhnete riešenie podľa vlastného gusta. Predaj a kúpa masívnych stolov v online bazári. Najlacnejšie masívne stoly na Bazar. Základné technické parametre – viď katalóg.


Píliarske produkty (rezivo a prírezy). B“Sivá debnená doska ”. Poradenstvo – rezidenčný tím .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba