Esteticka dermatologia nitra

LASERCENTER v Nitre je zdravotnícke zariadenie zamerané na laserovú medicínu a estetickú dermatológiu. Profesionálny tím zabezpečuje špičkové služby. Laserové centrum a estetická medicína v Nitre a Trnave. Našou obrovskou ambíciou je ponúknuť najnovšie metódy ako predchádzať a spomalovať prejavy starnutia.


Ošetrenia: Fotorejuvenizácia, Kyselina hyaluronová , Botox, Laserová epilácia, rozširené žilky.

Pomocou najmodernejšieho vybavenia a osvedčených funkčných omladzovacích metód sa postaráme o Vašu pokožku. Vášmu telu tiež pomôžeme dosiahnuť dokonalejšie. Estetické zákroky vykonáva ambulantne. Odpadá dlhá rekonvalescencia - zákroky nepôsobia na telo invazívne.


Sme moderná klinika plastickej chirurgie a laserovej medicíny v Nitre , ktorá sa svojim technickým, personálnym vybavením a službami radí medzi špičkové pracoviská v Európe. Pomôžeme vám vyriešiť zdravotné a estetické problémy z oblasti plastickej chirurgie, korektívnej a laserovej medicíny, dermatológie, ortopédie, . Dermatológia, kožné ambulancie v lokalite v katalógu firiem pre mamičky rozdelený do sekcií salóny krásy, zdravie, wellness a relax, svadba, nakupovanie , bývanie, kurzy a šport a voľný čas. Centrum laserovej a estetickej medicíny Nitra.

Kožná ambulancia, ktorá sa viac než rokov stará o váš vzhľad a zdravie. Pri liečbe pacientov dosahujeme skvelé výsledky. Našim cieľom je pomôcť vám.


Robíme všetky známe plastické operácie. Dlhoročná skúsenosť sú zárukou kvality a spokojnosti našich zákazníkov, ktorí podstupujú plastické operácie. Najlepší odborníci s rokmi praxe a medzinárodnými skúsenosťami s osobitným prístupom ku každému klientovi. Najmodernejšie portfólio prístrojov z oblasti estetickej medicíny a dermatokozmetiky. Všetky firmy z oblasti Kožné ambulancie v prehľadnom, triedenom a kontrolovanom katalógu firiem.


Sme novovzniknutá dermatovenerologická ambulancia v Nitre na chrenovej. U nás môžete podstúpiť rôzne druhy vyšetrení a diagnostiku kože, ale aj rôzne estetické zákroky ako napríklad aplikácia kyseliny hyaluronovej, botulotoxínu, chemický peeling . Vybrané hodnotenie: „Som maximálne spokojná a odporučila by som každej žene ktorá má tenké pery. Určite, že ešte znovu si dám upraviť pery. Poskytujeme všeobecnú a ambulantnú starostlivosť. Už som bola 2× a budem pravidelne chodiť.


Personál bol veľmi príjemný. Pani doktorka mi perfektne poradila kde mi viac pridať, aby som mala pery rovnomerne upravené.

Naše dermatologické laserové centrum v Nitre pôsobí v oblasti estetickej. Jednodňová chirurgia, plastická chirurgia a estetická dermatológia.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba