Biele kamene do zahrady cena

Biely prírodný kameň s vysokou belosťou, vhodný aj do vonkajšieho prostredia Plošná výťažnosť dekoračných okrúhliakov Frakcia. Vhodné aj ako kusový kameň do skalky a okrasnej záhrady. Dekoračné štrky nazývané aj ako okrasné kamenivo sú vhodné do okrasných záhrad a majú široké využitie.


Názov Prírodného Kameňa, Dodávaná veľkost, Balenie, Cena s DPH. Pozrite si našu ponuku dekoračných štrkov a okruhliakov rôznych veľkostí a farieb pre skrášlenie záhrady. Dekoračné kamenné drte a okruhliaky sú čoraz populárnejšie v záhradách aj krajinotvorbe na dodanie akcentu kvetinovým záhonom, okrasným častiam záhrady ale.

Dekoračný kameň sa v súčasnosti pre svoju odolnosť,trvanlivosť a prijateľnu cenu stáva obľúbenou súčasťou každej. Tieto kamene sú farebne stále a tým z dlhodobého hľadiska lacnejšie, ako iné dekoračné materiály do záhrady. Môžete ich kúpiť vo forme: kamenná drť alebo dekoračné kamenné okruhliaky v rôznych frakciách.


Vzhľadom na vysokú hmotnosť kameňa ponúkame výhodnú cenu za jeho prepravu. V našej ponuke nájdete viac druhov kameňov z viacerých kútov slovenska. Predajňa Bratislava – Svätý Jur. Sú vhodné do skaliek, okolo chodníkov, do jazierok, okolo jazierok, trávnatých porastov a záhrad , do akvárii, chodníkov a aj ako obklad na múr.


Vieme vám poradiť, pomôcť zrealizovať vaše predstavy a návrhy.

Dekoračný štrk vám ponúkame za výhodne ceny. Kamene do skalky a záhrady. Okrasné štrky sa používajú hlavne na dekoračné účely. Ponúkame vám strojovo omieľané alebo prírodné riečne . Obklady, dlazby, kamene pre zahradu, okrasne kamene ,štrky,monolity. Našou hlavnou činnosťou je veľkoobchod s prírodným kameňom.


Väčšinu materiálov vozíme priamo z kameňlomov z Talianska, Grécka, Poľska, Čiech a Slovenska. Dovážame rôzne druhy prírodného kameňa na dekorácie a úpravy ( nielen) v záhradách. Sú to predovšetkým dekoračné štrky a okruhliaky, kameň pre . Najširšiu ponuku prírodného kameňa, kamenných obkladov, dlažby alebo interiérového obkladu nájdete u nás. Kameň máme skladom a priamo od výrobcu. MRAMOR (čierno- biely ). Nakúpte u nás kvety, stromčeky, tuje, substráty, dekoračné kamene či dekoračné kôry za výhodné ceny.


Sortiment neustále rozširujeme, preto neváhajte a navštívte naše záhradné centrum ešte dnes. Najväčší sortiment - predaj kameňa za výhodné ceny. Galanta - farby , laky, . Mramor, travertín, andezit, gneis, vápenec, žula.

Kamene sú hygienicky nezávadné, preto sú vhodné aj do akvária či rybníkov. Okrúhliaky ponúkame v rôznych farebných prevedeniach a balené sú v kg baleniach alebo .

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba