Akva termal dolná strehová

INFORMÁCIA O PRAVIDELNEJ SANITÁCII – 4. Vážení návštevníci, dovoľujeme si Vás upozorniť na ZMENU otvorenia jednotlivých bazénov. V pamäti hodina, hodiny, hodiny, celý deň. KUPKO vstup, -, eur, eur, eur. AQUATERMAL vstup, -, eur, eur, eur.


Ponúka vám kryté bazény, vonkajších bazénov, saunu, vírivku a tepidárium. K dispozícii máte aj Wi-Fi pripojenie na internet vo verejných priestoroch hotela a bezplatné súkromné parkovisko. Dĺžka pobytu: od nocí Strava: polpenzia. Bazén termálny vnútorný.


Dolnú Strehovú nájdete na juhu stredného Slovenska. Upozorniť na ponuky tohto podniku. Chýba: akva Obrázky pre dopyt akva termal dolná strehová Viac obrázkov pre dopyt akva termal dolná strehová Nahlásenie obrázkov Váš názor si ceníme. Nahlásiť ďalší obrázok Nahláste urážlivý obrázok.


Dnes ušetríte 12€ vďaka zľave. Od hraníc s Maďarskom je vzdialené len km. GPS súradnice, mapa na vytlačenie, určenie cesty, meranie vzdialenosti a plochy. Kúpalisko v Dolnej Strehovej na juhu stredného Slovenska má celoročnú prevádzku.


V areáli je počas letnej sezóny k dispozícii bazénov. Relaxačný pobyt pre tých, ktorí majú menej času. Vďaka vybraným wellness službám si. Hotel disponuje celkem moderně zařízenými jednolůžkovými, dvoulůžkovými i rodinnými pokoji kategorie . Po dvojročnej rekonštrukcii ponúka termálne kúpalisko so ročnou tradíciou možnosti rekreácie a služieb na úrovni, ktorá uspokojí aj požiadavky náročnejších klientov. Pramene letného termálneho kúpaliska Termal Raj v Liptovskom Jáne sú plnené vodou z prameňa Rudolf.


Hotel se nachází v areálu termálního koupaliště, jenž se nachází v jižní části středního Slovenska nedaleko maďarských hranic. Veľký Krtíš, medzi okresnými mestami Lučenec a Veľký Krtíš. K dispozícii je 50- metrový plavecký bazén s dvoma toboganmi, bazén s umelými vlnami, krytý termálny bazén s vodnými atrakciami, dojazdový bazén pre maxi šmýkačku, detský bazén, dva nové vonkajšie bazény - 25-metrový a rodinný relaxačný bazén. Content of this web site is provided by the aquaparks and mountain resorts.


Save money and book your accommodation directly with this facility owner. Súčasťou kultúrneho programu sú pravidelne organizované výlety do okolia, turistické vychádzky, tanečné zábavy, prednášky a koncerty. Priamo v centrálnej budove LD Veľká Fatra sú ordinácie lekárov, balneoterapeutické oddelenia, termálny bazén s liečivou vodou, oddelenie elektroliečby, individuálne a skupinové . Dolná Strehová a blízke okolie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba