Zamok radiacej paky

DEFEND LOCK je osvedčené mechanické zabezpečenie radiacej páky , ktoré tvorí základnú ochranu automobilu. Tento zámok sa vyznačuje ľahkou obsluhou, pretože ho môžete uzamykať bez použitia kľúča. Zámky radenia DEFEND LOCK majú vysokú účinnosť a sú cenovo dostupné. Použiť ich je možné pre vozidlá s . Prečo mať Construct vo svojom vozidle?


Jeho prekonanie je veľmi náročné.

Nie je závislé na autobatériu. CONSTRUCT MECHANICKÉ ZABEZPEČENIE. Najpredávanejší zámok riadiacej páky v ČR a SR. Odporúčaná cena: od 3€. Elektromechanické zabezpečenie.


Kombinácia zámku radiacej páky a kapoty. Odomknutie a zamknutie sa vykonáva elektronicky alebo mechanicky. Pri mechanickom spôsobe uzamykania sa uvedie radiaca páka do predpísanej polohy a zatlačením vložky zámku príde k uzamknutiu danej polohy radiacej páky – zaistené.


Pri odomknutí zámky , tŕň vložky zámku vyskočí a uvoľní zafixovanú polohu.

Aby sme sa bavili konkrétne s prihliadnutím k nášmu trhu, tak na obrázku je napríkald závorový zámok radenia. Tam ide o mechanické zabezpečovacie zariadenie slúžiace k ochrane vozidiel pred ich užitím neoprávnenou osobou. Systém je založený na blokovaní mechanizmu radiacej páky v polohe . Výroba tohto bezpečnostného systému, známeho tiež ako zámok riadiacej páky , prebieha kompletne v Českej republike a to už od . Mechanický zámok Construct zamyká radiacu páku manuálnej prevodovky v polohe spiatočky, alebo páku automatickej prevodovky v polohe parking. Je vhodný pre obrovské množstvo vozidiel.


Výnimku tvoria vozidlá BMW, ktoré neumožňujú montáž zámku radiacej páky. Do vozidla sa Construct montuje natrvalo, . Už dlhšiu dobu koluje na internete video, kde rusky hovoriaci mladý muž názorne demonštruje ako sa dá odomknúť mechanický zámok radiacej páky. Ide mu to tak ľahko, že až máte nutkanie si myslieť, že je to podvod. Ak ste toto video náhodou ešte nevideli, môžete si ho pozrieť kliknutím na tento obrázok. Pre jeho uzamknutie stačí iba ponechať radiacu páku v polohe spiatočky alebo v polohe parking v prípade vozidiel s automatickou prevodovkou.


Po vypnutí zapaľovania sa radiaca páka automaticky uzamkne. So zabezpečením vozidla Defend Matic bude Vaše auto ešte bezpečnejšie a ovládanie zámku mimoriadne. Už sériovo v BMW do áut montujú bezpečnostné prvky, napriek tomu často nedokážu odcudzeniu odolať. Na trhu je viacero druhov elektronického a mechanického zabezpečenia.


V týchto dňoch prichádza na trh nový a jedinečný systém zabezpečenia voliča radiacej páky automatickej prevodovky vozidiel . Tajny Vypinac a Lobkari! Zámky dverí, spínacej skrinky či zámky istiace prevodovú páku prekonávajú zlodeji špeciálnymi prípravkami, ktoré im umožňujú zámku násilne pretočiť.

Poradňa V pamäti Podobné 2. Spoliehať sa na jednoduchý mechanický zámok radiacej páky sa neoplatí, zlodej ho prekoná za pár sekúnd. V oblasti mechanického zabezpečenia zastupujeme obchodne a montážne firmu DEFEND LOCK , ktorá ponúka zámky radiacej páky. Uzamknutie je u mechanickej prevodovky v polohe spiatočka alebo parking pri automatickej prevodovke. Masívny kovový mechanizmus je pevne spojený s karosériou vozidla bez jej . Chcem si dat namontovat mechanické zabezpečenie riadiacej páky na novú Fabiu kombi.


A autopredajca my dal na výber medzi defend lockom a constructom za tú istú cenu. Ktorý by ste my odporučili zobrat a prečo ? Mechanické sú napríklad páky na volant, zabezpečenie pedálov, papuče, zámok riadiacej páky či volantu. Podľa hovorkyne spoločnosti Kia Motors Sales Slovakia Silvie Tajblíkovej sú hlavnými výhodami takýchto systémov spoľahlivosť, ťažká prekonateľnosť, nižšia cena či menšia náročnosť montáže.


Rukoväť Pre vozidlá s manuálnou prevodovkou bez zámku spiatočky. CARS Rukojeť řadící páky černo-stříbrná anatomická Na sklade ks.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba