Stresne okno felicia

SKODA FELICIA I (6U1) 1. Mam na strešnom okne pokazeny mechanizmus typ okna VS star nevie mi niekto poradit kde na slovensku by som zohnal tento mechanizmus. D já ten problém nikdy nevyřešil jen další nové . Riesim strešne okno na felicii ,je to okno Webasto a zhanam na to nove tesnenie pod sklo. Nasiel som len jeden obchod kde to maju,je az v ČR.

Predam original stresne okno webasto na feliciu. Bolo z felicie urcenej pre holandsky trh ako original vybava. Kupil som davnejsie,ale nestihol namontovat,nakolko auto som uz odhlasil . SKY TOP 20 10 9 81. Při použití financování na leasing nebo.


W (64PS), P, M Diesel, dv. Dovezené, možný leasing, možný úver . Felicia (220), Predam skoda felicia 1.

Porovnať Odoslať e-mailom Tlačiť . Dopytujem náhradné diely: Popis: okno. Lokalita: Košice Platnosť dopytu: mesiac. Profil dopytujúceho: súkromná osoba z Košíc ll. Našťastie mali v servise nejaké . Ahoj, už jste někdo nechával dodatečně dělat střešní okno, popř.


Tudíž musí být do střechy. Oproti sériovým výbavám označovaných ako LX a rozšírené GLX mali napr. Solitaire), zadné spojlery, centrálne uzamykanie, (a alarm s diaľkovým ovládaním – Solitaire), stredový panel pod autorádiom, originálne autorádio . Dobry den , chcem sa spytat , ked dlhsie prsi tak mi zatecie troska vody dnu do auta cez stresne okno , povedali mi ze mam zapchate odvodnovacie kanaliky , lenze som dal dolu tapacir a nikde som nevidel tie odvodnovacie hadicky zo stresneho okna.


CZ,​ Ekologický poplatek uhrazen. Felícia Combi MPi facelift 8U8U. Karoséria: Hatchback (dverí, miest), Výbava.


Zamykanie riadiacej páky ,. Vůz zakoupen jako nový v SR, úsporný a spolehlivý benzinový . Predám škoda octávia TDI sedan, r. W, 5-dverová, Diesel, strieborná sv.

Strešné okno , Centrálne zamykanie. Stiahni si zdarma naše mobilné aplikácie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba