Pasova pila na kov cena

BOMAR pásová pila na kov BasicCut 275. Cena : Kč Uvedená cena bez DPH. GANC je automatická pásová pila s NC řízením.


Tento automat je vhodný především pro dělení profilů i plných materiálů menších průřezů . Hodnotenie produktu:.

Jedná se o ideální stroj pro řemeslníky a domácí kutily. Vám poradí ako vyberať Píly. Máte vybrané filtry: Pila na kov. Vyznačujú sa pevnou konštrukciou a veľkým výkonom pri zachovaní malých rozmerov a mobility.


Rezanie materiálu pod uhlom je zabezpečené otočným zverákom . V našom e-shope ponúkame pásové aj kotúčové píly na kov najrôznejších výrobcov. Kvalitné píly na kov za výhodné ceny. Pošlem aj na dobierku Pre bližšie informácie nás môžte kontaktovať telefonicky alebo mailom.

Podrobný popis si môžte prečítať aj na našej stránke. Predám pásovú pílu na kov HBS 2a EBS 1TECHNICKÁ SPECIFIKACE HBS 2Prořez pod úhlem - kruh 90° 1mm Prořez pod úhlem - plochý 90° 1x 210. DG je univerzálna pásová pila na kov , ktorá nahrádza pílu ergonomic 275.


PILOUS, BOMAR, PEGAS, PILANA pásové pily na kov máme v našich vlastních skladech. Pásová píla EasyCut 275. Unikátní pilové pásy na kov STARRETT dovážíme z USA, z vlastní svařovny je dodáváme do celé EU.


Ideálna pre rezanie ocele, železa, hliníka, medi, nerezovej ocele, PVC a teflónu. Zvlášť vhodná pre rýchle a presné. Díky své pohyblivosti šetří. Stolová verzia bez chladenia. Najpredávanejší model v tejto kategórii pásových píl.


K píle 2ks pílových pásov zdarma. Profesionální pásové pily na kov. Vybírat můžete dle svých potřeb manuální, gravitační, poloautomatické či CNC automaty. Určena pro domácí dílny.


Zobrazit Detail produktu.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba