Mediterran zenit evo

Pri objednávke vložte do POZNÁMKY základnej škridly farbu ! Mediterran (Terran) ZENIT základná škridla. Carbon Grafit Onyx Granit. Základná škridla je základným prvkom pokrývania strechy, pretože táto škridla sa ukladá na viac ako celej plochy.


Krycia šírka má byť viacnásobkom základných škridiel!

Pokládku škridiel treba realizovať vo väzbe s posunom o polovičnú škridlu. Pri montáži sa odporúča používanie hrubších kontralát kvôli plochému . Ostatní barvy jsou Zenit EVO carbon, grafit, . Vo vzorkovniku vyzera pekne ale chcela by som ju vidiet realne na streche. Technické údaje: Základná surovina: triedený piesok, portlandský cement CEM I 55. Materiál: vysokokvalitný farbený betón. Dĺžka prekrytia: variabilná.


Povrch Zenit EVO : hladký, 2x farbený s pridaným silikátom.

MEDITERRAN Zenit EVO základní - onyx, kusy. Táto unikátna strecha je korunou domu, drahokamom zachytený do obruby stien. Zenit - strešná krytina novej generácie svojou atraktívnou farbou, nepravidelným. Farby: Škridlu možno zakúpiť v následovných farbách ( EVO - povrchová úprava „ EVO “, COL – povrchová úprava „COLORSYSTEM“). Pokládku tašek Zenit je nutné provést s posunem o poloviční tašku.


Při montáži doporučujeme používat silnější kontralatě kvůli plochému tvaru tašek. V případě barevné varianty antická červená je doporučeno realizovat pokládku z více palet najednou. ZENIT EVO - strešná krytina novej generácie svojou atraktívnou farbou a geometrickým tvarom je predurčená pre moderný rodinný dom 21. Strešná krytina ZENIT je alternatívou k doterajším. Použitie: Všetky typy šikmých striech.


Balenie: škridla na nevratných paletách . Dostupnosť: Dodacie podmienky. Nezáväzné individuálne nacenenie Vašej strechy po zaslaní výkresovej dokumentácie TU. Je nepoužitá v dobrom stave.


Zenit spája prvky orientu, ale aj chladnú eleganciu severských krajín. Najnovší produkt, Bridlica je výnimočný kvôli extravagantnému povrchu, ktorá Vášmu domovu prepožičiava jedinečný vzhľad.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba