Magio sat programy

V našom pestrom balíčku programov je všetko, na čo si spomeniete. Filmy, šport, dokumenty, hudba alebo program pre vašich najmladších členov domácnosti. Stačí si len vybrať, pohodlne sa usadiť a sledovať. Aj s Magio televíziou cez satelit si vychutnáte skutočné farby a ostré detaily pri sledovaní vybraných TV staníc v HD kvalite. Mobilná televízia Magio GO zadarmo.


Základný balíček programov získate automaticky v rámci ceny za Magio Televíziu M, L aj XL.

Slovenské a české kanály prichádzajú do každej domácnosti. Vyberte si z televíznej klasiky a nenechajte si ujsť to najdôležitejšie, čo naša televízia ponúka. Balíček televíznych kanálov získate s Magio TV automaticky v cene. Zákazníkom ponúka tri základné balíčky Magio Televízia M (€ mesačne), Magio Televízia L (€ mesačne) a Magio Televízia XL (€ mesačne), ako aj dva prémiové balíčky . Telekom rozšíri ponuku Magio TV a Magio Sat o nové programy.


Viktor Černý Komentáre3. Po viacerých zmenách v rámci satelitnej televízie Magio Sat a mobilnej televízie Magio GO od štvrtka 31. Telekom viacero nových TV kanálov aj do ponuky Magio televízie na pevnej sieti.


Do ponuky digitálnej televízie Magio pribudnú v utorok 31.

Predplatitelia balíčkov M, L a XL získajú prístup k novému českému programu pre dospelých – Leo Gold TV. Nové HD kanály v ponuke Magio TV aj Magio Sat. Telekom dnes aktualizoval, presne podľa avizovaného plánu, programový raster svojej satelitnej služby Magio Sat. Naopak operátor vyradil z rastra kanál TV Sonce, ktorý síce ukončil vysielanie, . Satelitné Magio sa už v novej verzii predáva a postupne na ňu migrujú aj používatelia staršej platformy. Poznáme programy , ktoré ponúka.


Operátor sa rozhodol nasledovať trend na trhu a vlastné športové programy ponúkne iba v HD. Pri dvojročnej viazanosti je cena balíka. Super Reklama Na T-Com A T-Mobile, V Ktorej Kočka Neverí, Že Jej Kamoška Má V Telke Programy Zadarmo A Tak Sa Staví, Že Pôjde Na Ples V Krabici. Nových programů se dočkají i klienti Magio TV na IPTV. Tento jé kokot stát dali na druzicu thor co je nadobrom mieste oni pojebú mal som madarské t hom tam mohol som pozerat slovenské programy teraz zostali len madarské akí debil vimislel druzicu thor ved.


K ceně balíčku je nutné také připočítat cenu za pronájem satelitního přijímače - Magio Box. K satelitnímu příjmu poskytuje Slovak Telecom také zdarma službu mobilní televize Magio GO. Prostřednictvím Magio GO je možné sledovat televizní programy přes internet až na třech zařízeních současně. Gu Super reklama na T-Com a T-Mobile, v ktorej kočka neverí, že jej kamoška má v telke.


Magio Sat , jak se oficiálně bude jmenovat nová satelitní služba od slovenské společnosti Slovak Telekom, bude po CS Linku, Digi TV, Skylinku a UPC Direct již pátou satelitní platformou u našich východních sousedů. Zákazníci by díky ní měli získat něco, co ostatní společnosti nenabízejí: interaktivitu. Tak ozaj neviem, či sa mám smiať, alebo plakať.

Magiosat by som prirovnal k nasledujúcemu príkladu. Máte záujem o internet, ale musíte použiť počítač, ktorý Vám dodá firma. Na dodanom počítači si nemôžte nastaviť skoro nič, máte tam vistu, nemôžte inštalovať rôzne iné programy a pod. Za internet platíte podobnú sumu . Magio Sat ma nove programy : Nova Nova Cinema Zaradili ich pod cislo a 38.


Dost ma to nastvalo, kedze radsej tam mohli prehodit taky Lux a tieto presunut dopredsie.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba