Keramické infrapanely

Hybro - Keramické hybridné infra vykurovacie telesá. Keramické radiátory, konvektory, ktoré sú vhodné do bytov, kancelárii, obchodov, kluby a pod. Keramické infrapanely Hybro sú vysoko účinnými konvektormi, ktoré mimoriadne efektívne kumulujú tepelnú energiu, výsledkom toho môže byť ešte . Ako prvý na svete používa keramické viacvrstvové práškové lakovanie a prináša výhody pre infrapanely.


KERA-FIT bol vyvinutý pre infrapanely s vysoko odolný povrchom, ktorý odoláva bežnému poškodeniu pri manipulácií a bežnej údržbe povrchu. JEDINEČNÉ VLASTNOSTI INFRAPANELOV DELUXE .

Dekoračné vykurovacie infrapanely s dizajnovým vzhľadom, dávajú príjemný pocit tepla. Môžu byť použité ako hlavné alebo doplnkové vykurovanie na vyhrievanie obytných budov, objektov, kancelárií a podobne. Efektívny a ekonomický spôsob vykurovania infražiarením tiež pozitívne vplýva na zdravie užívateľa. ElboTherm Made in Germany. Keramický povrch infrapanelu vykazuje obzvlášť dobrú schopnosť sálania.


Záruka od výrobcu je roky. Moderné, kvalitné, úsporné infrapanely , lacné infrapanely , úsporné kúrenie super cena. Stropné a nástenné INFRAPANELY.


Infračervený vykurovací panel je moderné riešenie.

W keramický s hliníkovým rámom(bielý), 600x600xmm. Infrapanely a infra vykurovacie systémy firmy Heat Decor. Prečo je toto kúrenie iné?


DC radiátor napájaný slnečnou energiou - jediné médium je slnko. Optimální teploty dosahují velmi rychle a pro účinné saunování tedy není třeba velký počet zářičů. Nedostatkem je u některých typů infrasaun větší spotřeba elektrické energie oproti úspornějším . Elektrický keramický infrapanel TC 3poskytuje alternatívne a úsporné riešenie oproti tradičným drahým vykurovacím systémom.


Spojením infračerveného (dlhé tepelné vlny) a konvekčného princípu vykurovania dochádza k rovnomernému vyhrievaniu miestnosti a vytvorením komfortnej klímy v miestnosti. Optimálne teploty dosahujú veľmi rýchlo a pre účinné saunovanie nie je treba veľký počet žiaričov. Nedostatkom je u niektorých typov infrasáun väčšia spotreba elektrickej energie oproti . Infra kúrenie je moderné a úsporné plnohodnotné kúrenie. Infra panely majú stále vačšie uplatnenie na vykurovanie domov, bytov, chát, chalúp,obchodov atď.


V prevedení obraz alebo zrkadlo môžu esteticky doplniť a zatraktívniť interiér. V ponuke máme aj telesá, ktoré vykúria kostoly,terasy,altánky, zimné záhrady, garáže, . Topný infrapanel bez rámu, rozměry 7x 3x 30mm, příkon 200W. IRC Panel 875x360mm 200W pro vytápění infrakabin Topný panel pro vyhřívání infrakabin - příkon 2W Topné panely, pracující na principu sálání - převážná část energie je předána for. Keramický topný panel Dekorativní topné panely řady TERMOFOL TF-C jsou vybaveny programovatelným termostatem.


Panely TERMOFOL mohou řídit teplotu.

Keramické domy sa skladajú z prefabrikátov z ľahkého keramického betónu LIapor, ktorý má pevnostné hodnoty klasického betónu, pričom je ľahší, ma vynikajúce zvukovoizolačné vlastnosti a pri použití správneho spôsobu zateplenia aj vynikajúce energetické hodnoty. Nabízíme úsporné infrapanely mnoho řad.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba