I profil cena za kg

Hutnícky materiál - kvalita, prijateľné ceny a maximálny servis. Hutný materiál - Valcované profily - Nitra - Močenok - Ceny. Predaj hutného materiálu a dovoz vypýtajte si cenník. Ocelové nosníky za výhodné ceny od 1- Kč za Kg bez DPH.


Pojistěte pevnost vaší stavby ocelovými nosníky ve standardních i upravitelných délkách.

Maximální přesnost dělení, armování i doprava za výhodné ceny ! V našej ponuke máme rôzne druhy profilových a stavebných materiálov. Máme pre vás najväčší sortiment hutníckeho materiálu II. Pri objednávke napíšte do poznámky v akej dĺžke máme narezať. Kó Produkt, Jednotka, Hmotnost jednotky, Cena.


Tuto starost Vám ušetříme. I profily Vám nařežeme na délku, kterou potřebujete.

Ceny jsou pouze orientační. U ostatního sortimentu jsou ceny na dotaz. Všechny uvedené ceny jsou. I 10 S235JR, 3 13Kč. I 12 S235JR, 1 17Kč.


SKLADOM - PRIPRAVENÉ NA ODOSLANIE . U doplňkového materiálu je . Tento stavebný prvok je založený na princípe strateného debnenia a je vhodný pre zhotovenie nosných prekladov či stužujúceho venca stavby. Kde tento produkt použiť? U děleného materiálu je.


Upozornění: ceny hutního materiálu jsou dočasně informativní z důvodu výkyvu na trhu. Aktuální cenu Vám rádi sdělíme telefonicky, faxem nebo e- mailem. Můžete také použít náš formulář poptávka nebo poslat poptávku přímo z řádku materiálu.


Ocelový uzavřený profil , čtvercového tvaru s podélným svárem, tak zvaný jekl, silnostěnný. Válcovaný za tepla v jakosti S235JR se zaručenou svařitelností.

Cena na prodejně: 11Kč. Standardní výrobní délka metrů. Hutní materiál KOBRA - plech, trubky, ocelové profily , stavební železo - traverzy, kompletní sortiment hutního materiálu od českých výrobců.


K čisté hmotnosti konstrukce nutné započítat prořez.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba