Elastolep pr3

Výhodou samolepiacich asfaltových pásov je aplikácia v prevažujúcej ploche bez použitia plameňa horáku, preto je možné tiež použiť ako hydroizoláciu v blízkom okolí stavebných konštrukcií, ktoré nie sú odolné voči . Slúži ako podkladná vrstva a mezivrstva v skladbe strešného plášťa. Elastolep PRsamolepiaca lepenka. Obchod overený zákazníkmi.


Pás je určen k vytváření kompletizovaných střešních dílců z pěnového polystyrenu bez použití plamene. Slouží jako podkladní vrstva a mezivrstva ve skladbě střešního pláště. Dále se užívá pro podkladní vrstvy a mezivrstvy u skládané krytiny, kde plní i funkci pojistné hydroizolační vrstvy. NÁZEV VÝROBKU: ELASTOLEP PR 3. Zasláním poptávky se k ničemu nezavazujete.


Vaše cena včetně DPH : 99Kč. Upozornění: poslední kus . Srovnejte ceny produktů internetových obchodů. Nově přehlednější a rychlejší. Navíc je samolepící a tudíž pěkně přilne. I tak byl každý takový detail nejméně na hodinu práce.


Chcete sa opýtať na niečo k tejto ponuke? Vyplňte tento formulár a stlačte . DETAIL DOKUMENTU: Vydal : PAVUS, a. Typ výrobku: Reakce stavebních výrobků na oheň. Název výrobku: asfaltový pás ELASTOLEP PR3. Asfaltový pás ELASTOLEP PR3.


G2Smineralisch fein. Mauersperrbahnen R 5besandet. Samolepiaci modifikovaný pás Hydroizolácia striech. PYE 2WF Stalkumiert.


Popis Studené hydroizolační pásy lze použít všude tam, kde není možné ani bezpečné použít pásy teplé: dřevěné konstrukce, střešní zateplovací systémy, nebo budovy se zvláštním režimem. Samolepící hydroizolační pásy jsou v detailech doplněny studenou tekutou hydroizolací. Střešní asfaltový pás modifikovaný ELASTOLEP PR s nakašírovannou pěnovou fólií. Je určen k vytváření kompletizovaných střešních dílců z pěnového polystyrenu - bez použití plamene. Porovnajte si ceny z internetových obchodov, nakupujte v tom najlepšom.


POLYELAST EXTRA zelený ekv. GLASSARD DESIGN ŠEDÝ, 12Kč. STICKARD PR 13 Kč . Чрез този продукт се елиминира изпълняването на стандартните циментови зазамки върху топлоизолациите, но изисква високо специализиран монтаж.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba