Cennik leier 2017

Veľkosť súboru, MB. Za prípadné tlačové chyby v publikácii vydavateľ nezodpovedá. Obrázky a fotografie sú informatívne, farby sa od skutočnosti môžu odlišovať. V prípade dodávky rozbalenej palety sa učtuje príplatok z ceny tovaru.


Minimálne odberné množstvo nie je stanovené.

Cena tehál a ostatných výrobkov zn. Sk), 2x 3x 2mm, ks, 5ks, 1ks, P1 ks, U= 0. LEIER - kompletná ponuka (370). Najlacnejšie krby, kachle, sporáky komímy a všetko pre teplo domova. Tepelnoizolačné tehly, brúsené tehly, nebrúsené tehly.


Tehla pálená, tehla za najlepšiu cenu na trhu. Keramické preklady HELUZ a Pezinské tehelne. Tie z Petrovan su vyrabane v.

Tehly rozbite pri doprave, alebo od vyroby nepodarky ( krehke) vymeni kazdy poctivy obchodnik. Na nepoctiveho mozte narazit bez ohladu na znacku. Ak zateplovat nechcete a beriete tehlu o vacsej hrubke, pripadne sendvicovu (plnenu polystyrenom ci vlnou), vyberajte podla . Mám na predaj tri palety, cca 2kusov. Všetky objednávky budu vybavované až od 23. Popri tradičných sa stále vo väčšej miere presadzujú aj moderné stavebné systémy, vhodné aj pre projekt nízkoenergetického domu s minimálnym dopadom na životné prostredie.


Slúži na pripojenie širokej škály vykurovacích zariadení s otvorenou spaľovacou komorou, ktoré sú na rôzne durhy palív - krbové vložky, kotly na tuhé palivo. Cez komínové teleso s pomocnou šachtou je možné priviesť. Od začiatku júla sa tak tehly z. Durisol patrí už dlhé roky k obľúbeným čisto prírodným produktom, ktoré sa využívajú v stavebníctve.


Hľadáte ten najlepší materiál pre stavbu rodinného domu? Cennik obejmuje tylko fragment szerokiej oferty handlowej naszej firmy. Informację o promocjach i atrakcyjnych cenach materiałów budowlanych podajemy w dziale. Atlas (PDF, 3KB), ważny od 09. Ogłoszenie jest nieaktualne.


Cena KUP-TERAZ dotyczy szt.

Leier (PDF, 3KB), ważny od 01.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba