Stresny box thule bazar

K autu je sezónne obutie, letné na elektrónoch, zimné na plecháčoch, strešný nosič spolu s veľkým boxom. Predam stresny box THULE. Systém uchytenia na nosiče: Fast-Grip (rýchloupínací systém) . Bezplatná inzercia, stresny box predaj a inzercia.


Vyberte si z množstva ponúk.

Cena 3EUR (pôvodná cena od 3EUR). Dôvod predaja je sivá farba. Dovod predaja - zmena vozidla Cena 190€ Trnava. V texteTrnavazdroj: bazos. Doprava Zdarma, nebo vyzvednout na Praze 1 Nový.


Inzercia pre použitý strešný nosič a box - kupim a predám. Kúpime a predáme použité strešné nosiče a boxy. Kategórie v inzercii: použité strešné nosiče, použitý strešný nosič, použité strešné boxy, použitý .

Ak vás nerozhodila ani predstava investície za strešný box okolo šiestich stovák, nasledujú informácie, ktoré už vás možno predsa len dostanú. Moderný dizajn ladiaci s dizajnom nových automobilov. Montážní Kit Whispbar K381. Prodám střešní nosič jízdních kol. Střešní nosič pro FIAT STILO.


Kategórie vozíky, nosiče bazár - zobrazuje inzeráty z kategórie vozíky, nosiče, autobazár inzertného systému TOP- bazár. Dlza 125cm, na uzamykanie, malo. Tento strešný box je vhodný na všetky modely áut a všetky typy strešných nosičov. SKI box má rozmery: 2x 53x 35cm a objem netto 3litrov.


Výborne designovo spracovaná nová povrchová úprava aeroskin. Obsah boxu môžete bezpečne zamknúť. Víťaz testu strešných boxov ADAC. Thule Excellence vo výbornom stave 2. Hodnocení produktu: (Perfektní)1recenzí. Rychloupínací systém Fast Grip uchycení boxu nesmírně usnadňuje.


Součástí nabídky nejsou příčníky!

Vše je úplně nové, nikdy nepoužité. Připojte se na dětský bazar eMimino a nakupujte, prodávejte tam, kde to žije. Nový hranatější design víka koresponduje s designem moderních automobilů.


Nejmenší model Touring Sport, dříve označený 60 je vhodný pro přepravu batožiny nebo lyží a . Audi QAlu tyče originál 2. Bazar střešních nosičů Ostrava. JEDNÁ SE O JEDNOU POUŽITÝ NOSIČ V PERFEKTNÍM STAVU S PLNOU ZÁRUKOU.

Komentáre

Obľúbené príspevky z tohto blogu

Spatne klapky na odpad

Calvados vs jablkovica

Drevený strop skladba